Fifan, när nöden inte har någon lag

Innehåller en reklamlänk för oss som bajsar

Jag är allergisk mot offentliga toaletter men att först köra bil i dryga tre timmar, stanna och ha möte i 1,5 timme och sen sätta sig och köra 5 timmar till och tro att man kan hålla sig, är nog lite för mycket begärt. I synnerhet när man trycker i sig kaffe efter kaffe på vägen för att hålla sig vaken. 

Img 4750
Thank you Lord för min ständige följeslagare här i livet! Älskar att man kan öppna dörren och titta på kön utanför utan att skämmas ihjäl. Har du inte provat så gör’t HÄR!

 1. Hej Mona! Har precis beställt två bajssprayer av dig. Nu hoppas jag att de är så bra som ni säger. Här hemma får man vänta typ en halvtimme innan man kan gå in i badrummet ibland! Hjälper det mot odören min andra hälft lämnar efter sig då har du en trogen kund, jag lovar!
  Tack för bästa bloggen!

 2. Skulle behövas akut men känner att jag inte vågar köpa om det luktar för mycket parfym. Vilken av dem är mildast med tanke på parfymkänsliga? Tyvärr tillhör jag en av dem som har en väldigt aktiv mage och behöver i stort sett alltid bajsa på jobbet någon gång så bajssprayen vore super! Har köpt av dig innan men den luktade ganska starkt men visserligen gott, var när du hade det andra märket.

  Vill passa på när jag ändå skriver till dig att jag älskar din blogg! Följt dig i många år nu:)

  1. Åh Elin: tack snälla för fin komplimang! Du, som av en händelse hittade jag din kommentar i min skräpmapp. Jag förstår inte alls varför den hamnat där då du inte skriver några konstigheter alls. Försöker gå in regelbundet och kolla där och nu hade jag tur, rensade senast igår så nu låg det bara 2-300 spammail där och mitt i bland alla låg du. Om du märker framöver att din kommentar inte blivit godkänd så maila mig. Oftast har jag inte tid att kolla i den mappen då det kommer tusentals varje vecka.

   Nu till din fråga. Dessvärre vet jag inte vilken som det är minst doft på. Min gissning, men dock gissning, är att det är Shit Happens. Jag är ju inte alls doftkänslig vilket därmed gör det svårt för mig att exakt veta. Gissar på Shit Happens eftersom jag upplever att den inte luktar lika mycket…

   1. Hej!

    Jag beställde två flaskor nu i sommar men jag och min man reagerade med kli och allergiska besvär? Förstår inte varför även om vi båda är pollenallergiker men det borde väl inte spela nån roll? 🧐

    Skitstrist då det är världens bästa ide ju! 😟

    1. VA, jösses vad konstigt. Testade ni bara en gång? Prova igen, låter helt sjukt eftersom det inte är några konstigheter i. Allt är godkänt enligt Livsmedelsverket. Minns inte vilken doft du köpte men frågan är om det är någon av ingredienserna du/ni inte tål i så fall.

     1. Fast suuuperkonstigt är det inte 🙂 Många är allergiska mot produkter som livsmedelsverket godkänt. Produkter helt fria från allergener, särskilt sånt som är parfymerat, finns ju typ inte.

      Det betyder dock INTE at det är en dålig produkt! Men är det tex naturliga doft ämnen så kan tex vissa med pollenallergi reagera (det händer absolut) men är istället många gånger bättre för doftkänsliga istället.

      Det betyder dock INTE att alla med pollenallergi kommer reagera. Men visa KAN och då kan man fortfarande förmodligen använda produkten när det inte är pollensäsong (eftersom kroppen är mer utsatt och reagerar lättare).

      Så säger som Mona, prova igen! Kan vara en total slump som inte har med produkten att göra, kan vara triggat av pollenallergi.

 3. Fick stinkpanik när sambons skor stog i hallen igår. Så nu har ja skickat efter en flaska med svettspray. Hoppas på mirakel 😉

  Tack för en underbar blogg

 4. Med spänning gick jag in på toan i morse för att få pröva mitt nya bajsapray. Skulle det funka eller var det bara bluff? 🤔. Hurra! Det luktade ju för fasen gott efteråt! Vilken produkt! 😃
  Fråga bara om fotsvettssprayen: Sprayade i sonens fotbollsskor då dom luktade värre än kattpiss ( ni som har barn som spelar fotboll vet nog vad jag menar), men funkade inte riktigt. Är det försent med sprayen om dom redan luktar apa? Ha en fin dag!
  / Jessica

  1. Vad kul att du tycker om den för det ÄR verkligen en svinbra produkt. Vad beträffar skosprjejen så ska man spreja 3-4 gånger i skon, låta den torka och sen ska det fungera. Har ju inte problemet själv och har aldrig testat men andra läsare säger att det funkar. Hoppas verkligen inte att det är ett ohjälpligt case!

 5. Oj vad bra den var! Inte att jag inte trott den funkat, det var ju därför jag köpte den men jag har aldrig suttit och både sniffat och djupandats så på wc som vid första testet 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..