Fifan, när nöden inte har någon lag

Innehåller en reklamlänk för oss som bajsar

Jag är allergisk mot offentliga toaletter men att först köra bil i dryga tre timmar, stanna och ha möte i 1,5 timme och sen sätta sig och köra 5 timmar till och tro att man kan hålla sig, är nog lite för mycket begärt. I synnerhet när man trycker i sig kaffe efter kaffe på vägen för att hålla sig vaken. 

Img 4750
Thank you Lord för min ständige följeslagare här i livet! Älskar att man kan öppna dörren och titta på kön utanför utan att skämmas ihjäl. Har du inte provat så gör’t HÄR!

 1. Anne skriver:

  Jag började också dregla när jag såg väskan 😍.

 2. Anni skriver:

  Åh älskar din väska. Vart är den ifrån?

 3. H skriver:

  Oj vad bra den var! Inte att jag inte trott den funkat, det var ju därför jag köpte den men jag har aldrig suttit och både sniffat och djupandats så på wc som vid första testet 😂

  1. Jag SÄGER ju det! Jag ger bort till alla jag känner!

 4. Jessica skriver:

  Med spänning gick jag in på toan i morse för att få pröva mitt nya bajsapray. Skulle det funka eller var det bara bluff? 🤔. Hurra! Det luktade ju för fasen gott efteråt! Vilken produkt! 😃
  Fråga bara om fotsvettssprayen: Sprayade i sonens fotbollsskor då dom luktade värre än kattpiss ( ni som har barn som spelar fotboll vet nog vad jag menar), men funkade inte riktigt. Är det försent med sprayen om dom redan luktar apa? Ha en fin dag!
  / Jessica

  1. Vad kul att du tycker om den för det ÄR verkligen en svinbra produkt. Vad beträffar skosprjejen så ska man spreja 3-4 gånger i skon, låta den torka och sen ska det fungera. Har ju inte problemet själv och har aldrig testat men andra läsare säger att det funkar. Hoppas verkligen inte att det är ett ohjälpligt case!

 5. Linda. skriver:

  Fick stinkpanik när sambons skor stog i hallen igår. Så nu har ja skickat efter en flaska med svettspray. Hoppas på mirakel 😉

  Tack för en underbar blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..