ANNONS

Johanna Toftby ♥️

/

Reklam för en bok värd att läsa

Igår ringde talibanen och sa att jag hade fått ett paket. Jag bad henne öppna det även fast jag visste vad det var.

Img 4485.jpg
Fina Johanna har skrivit en bok som äntligen är tryckt och klar. Jag lunchade med henne i våras, samma dag som hon skulle träffa bokförlaget och då få besked om de skulle ge ut boken eller inte. Hon var s å nervös och lyckan efteråt är svår att beskriva!

Jag känner få människor som har jobbat (och jobbar) så hårt som Johanna. Den här boken är en dröm som blivit verklighet och jag är så innerligt glad för hennes skull. Hon är en kanontjej och jag ser verkligen fram emot att komma hem i helgen och läsa hela boken. SOM hon har kämpat genom åren. Förlorat barn, skilsmässa, panikångest, hat och helvete, lycka, kärlek och hårt arbete. Plus att hon är en jefel på att laga mat. (Har för mig att det finns recept i boken också.) Utan att ha läst den så kan jag lätt rekommendera er att köpa den. En kvinna med knivskarp hjärna och ett stort hjärta.

HÄR hittar du den.

5
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00