Nu har jag beställt cashmereponchos så nu kan ni lägga era ordrar!

Reklam för mina egna produkter

TACK för att ni hjälpte mig att välja färger. Hade bara tänkt beställa 5, men efter att ha läst era önskemål blir det 6 st. 

Det blir ovan färger, svart, ljusgrå, royal blue, camel, mörkblå och fuchsia. Nu kan du gå in och lägga din order MEN, de kommer in i lager förrän i mitten av september, plus minus någon dag. Jag har beställt shitloads men vet av erfarenhet att det säger poff, så är det slut av vissa färger.

Jag har inte fått några samples så jag kan inte visa hur de ser ut, men svart är ju svart, så det behövs ju inget foto. Däremot har jag ett par av dom andra sedan förra vändan,  i exakt samma färg.

Img 4112
Royal Blue, precis så här ser den ut.
Img 4084
Fuchsia, också exakt så här.

Supersynd att jag inte har någon camel för den kommer bli GRYMT snygg, för er som gillar brunt!

Det här är cashmere av mycket hög kvalitet, butikspriset skulle ligga på runt 2.500 kr. Jag gör inte särskilt mycket vinst på dom men jag tycker att det är roligt att så många som möjligt kan handla. Det var det som var poängen när jag köpte hem dom förra gången. Vet att flera av mina läsare sparade länge för att kunna köpa och jag är sjukt tacksam över att alla har varit mer än nöjda med kvaliteten. Många har tagit sig råd att köpa flera färger. Bättre betyg än så kan man inte få. Jag använder mina ofta när jag flyger (lätt att knöla ned i handbagaget) och på vintern brukar jag ha dom ovanpå en tunn dunjacka. Man kan ha dom året runt med andra ord.

HÄR hittar du dom. Glöm nu inte att det är 5-6 veckors leveranstid.

 1. Ragdoll skriver:

  Ok, jag önskar mig 3 saker när jag fyller 40.
  1. Min fina Omegaklocka lagad.
  2. En tatuering till.
  3. En poncho till.
  Får nog börja bearbeta maken på nr 3, de andra 2 är redan klara. 😁😂

  1. Eva, du ska få en av mig i present. För lång och trogen tjänst här inne! Vilken färg vill du ha? Påminn mig när dom kommer (jag kommer blogga när leveransen kommit in i lager) annars kommer jag att glömma. Maila mig på mona@monasuniversum.se

   1. Ragdoll skriver:

    Du skojar?! Vet inte vad jag ska säga mer än tack så mycket! ❤ ❤

 2. Therese skriver:

  Du har ingen tanke att framöver sälja ponchos som är ”öppna” framtill i mitten, ser ut som nåt mellanting mellan tunika/kofta/poncho- så snyggt!

  1. Jodå, fick hem ett sample för något år sedan men den skulle bli så sablans dyr. Tanken är att jag ska rita en lita annorlunda variant så att det inte blir lika dyrt. Mindre åtgång på cashmeren.

   1. Therese skriver:

    Åhh, håller tummar o tår att det blir något av det inom kort!

 3. Carola skriver:

  Så snygga. Men jag har en fråga jag är superkänslig mot allt som sticks (typ ull går inte )kan till och med hitta nylonstrumpor som sticks 😳. Vad tror du om dessa finns det en möjlighet att dessa gör det?

  1. Ujuj, vad jobbigt att vara så känslig! Tror dock att skulle bli nöjd, annars får du returnera. Cashmere är ju väldigt mjukt så jag tror inte att du skulle få problem men, å andra sidan: om du har lyckats hitta stickiga nylonstrumpor så vågar jag inte vara 100% säker. Vet dock att jag har haft andra läsare som sagt sig vara känsliga men som tycker att dom är icke-stickiga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..