När kompisar blir skitgamla

Mitt i inlägget finns en reklamlänk

Igår var det piff-time. Lena, en kompis fyllde 50 och hade fest. Åkte förbi och hämtade upp Wilmer-Malin och henne sambo på vägen dit. 
Img 4291 5b6fd2259316e
När vi kom fram stod Lenas dotter Amanda på röda mattan och tog emot alla gäster.
Lena började som bloggläsare här inne för flera år sedan och har med tiden blivit en nära vän. Här tillsammans med sin sambo Matte … som är helt störd. Love him to death.
Kvällens snyggaste skor hade födelsedagsbarnet.
Wilmer-Malin är näste man på tur att snart fylla 50. Min kompis.❤️
Lena är världsbäst på hud. På riktigt. Jobbade i många, många år som chef på Elisabeth-skolan. En privatskola för de som vill bli hudterapeuter. Sen blev hon headhuntad till L’Oréal och jobbar med deras lyxhudvårdsmärke: Skin Ceuticals. (Sjukt bra!) Det hon inte kan om hudvård är inte värt att veta. 
Lena hade hyrt in en kock och medan jag och Malin fixade lite blommor på borden så välte plötsligt grillen. Den paniken!
Img 4363.jpg
Img 4369.jpg
Img 4367.jpg
Img 4361.jpg
Fantastiskt god mat. Jag gillar ju inte att uppmärksamma mig själv så därför har jag aldrig haft några stora fester. Maken ordnade dock en överraskningsfest på en restaurang när jag fyllde 50. Jag HATAR den typen av överraskningar men det var helt okej. Är en tråkig typ som vill ha järnkoll på allt så just det där med överraskningsfester är inte min grej för min egen del. 
Amanda, Lenas dotter, stod för underhållningen hela kvällen and BOY, hade hon röst eller hade hon röst!
Den här bilden är jättefin. Precis här sjunger hon om hur mycket hon älskar Lena. 
En fantastisk rolig kväll. Älskar att se människor lyckliga.

Idag är det söndag och kärringen ska gå i kyrkan. Nej men allvarligt, talibanen ska konfirmera sig. Jag gjorde aldrig det själv så det ska bli intressant att se hur det går till. Är superrädd för att det blir långtradigt eftersom jag inte är jättemycket för det här med Gud och tugget kring bibeln.

Sen ska jag hem och packa bajssprejer. Hämtade hem ännu mer Shit happens och Fotvett igår så nu är det fullt med alla sorter. Ni kan ni beställa mer med andra ord! (HÄR!)

 1. Hej och stort tack för en kul, trevlig, verklig blogg.
  Älskar att titta här. Ganska ny här men nu blir su nog inte av med mig.
  Du kan tacka Maggan för att jag blev nyfiken på sin blogg💖hennes skrattar jag offra åt. Älskar den😍
  Vart är födelsedagsbarnets klänning ifrån…går det att få reda på? Skitsnygg👌🏻ja & coola dojjor👡👡

  1. Hej och varmt välkommen … och tack! Du kommer ganska snart märka att jag har sjukt jäkla trevliga läsare också. Många gånger är det roligare bland kommentarerna än i mina inlägg! Får ytterst sällan in troll här, de brukar dra rätt snabbt. Jag godkänner alla kommnentarer, så länge det inte handlar om något personangrepp (händer 1-2 ggr om året från idioter utan hjärtan) och här inne behöver man aldrig stryka medhårs. Jag har många, m å n g a, läsare som ofta undrar om jag har tappat kompassvattnet mellan varven, men de respekterar mig ändå … och jag dom! Tror hårt på att vara en snäll människa, hur töntigt det än låter. Man kommer alltid längst med att vara trevlig och omtänksam. Tycker jag!

   Om jag minns rätt så kommer klänningen från Nelly. Hittar du den inte där så hojta så frågar jag henne.

  1. Hej Maria i Skåne
   Lena 50 plus här 😉
   Vad kul att du gillade min klänning. Den är köpt på Vila rätt nyligen. Hoppas du hittar den. Skorna minns jag inte var för det var flera år sedan.
   Ha en fin vecka
   Bästa Hälsingar Lena

 2. I Västra Götaland är det fortfarande totalstopp för grillning även på egna tomten. Hör är svintorrt trots att det regnat i helgen. Pratade med världsmästaren i Stenungsund på eftermiddagen och förbudet kanske gå va i morgon. Håll tummarna! Jag längtar efter grillat.

  1. Det är inte världsmästaren utan brandmästaren jag pratade med. Autocorr är skit ibland….

 3. Har man inte kalas efter en konfirmation, något lite med släkten? Här i Norge är det storslagna fester när man blir konfirmerad.
  Vi hade ca 40- 50 middagsgäster, så är det massor av presenter, inte ovanligt att man får mellan 30-50 tusen kronor. Vet att det är lite i Sverige, men att man hadde lite tårta och kaffe trodde jag. Ha en fin dag.

  1. Det har vi i Sverige också men för vår del blir det middag!

  1. Elenor skriver:

   Går inte att jämföra Sverige med Norge när det gäller klassen vid konfirmationen. Tänk Fiat – Ferarri🤣 I Norge är det stort!

  1. Eva skriver:

   Här i Sverige firas också med kalas med hela släkten och vänner. Och presenter. Men på senare år väljer inte alla att konfirmera sig, förr var det vanligare att alla gjorde det.

 4. Kul Party!
  I Italien läser man i ca 5-6 år en timme i veckan innan man konfirmeras vid 11/12 års ålder! Jag har tre barn! sug på den karamellen!
  Kram från Oslo

 5. Så gott det såg ut med grillat! Här nere är det ju totalt grillförbud och det här det varit lääänge. Jag saknar sommarens grillkvällar!

  1. Tänkte på det med, gäller inte grillförbudet i hela Sverige fortfarande?

  1. Karin skriver:

   Just hemkommen från utlandet läste jag att förbudet var hävt i princip hela Sverige på egna tomten.

    1. Såg att det var hävt här nere mellan 13:30 idag till 8:30 imorgon, då nytt besked kommer. Men med tanke på att det regnat till och från hela dagen tvivlar jag på att någon utnyttjat det och grillat ikväll.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..