Oh, happy friends and gula tänder

Img 4206
Igår var jag på Lidingö hos Linda på ChicClinic för att fixa mina miserabla fransar.
Img 4207
Hon är så sjukt uppbokad så det tog hundra år innan jag kunde boka in mig på en ledig en tid. 
Img 4208
600 pickadoller för nya fräscha fransar, ögonbrynsblock och mustasch-vaxning. Värt varenda öre!
Img 4209
Efter det åkte jag och fikade på Wilmer. Väry gott!

Hem och jobba i några timmar. Packar bajssprejer för glatta livet. Måste till Jack-Jane och hämta mer i helgen.

På kvällskvisten åkte jag hem till tandläkar-Tove. Vi bor nära varandra. Hennes man har tillbringat 3 veckor med att bygga en altan som är to die for.
Jag skäms inte att erkänna att jag går igång på händiga män. F a t  t a r inte hur man kan bygga nåt sånt här. Men det är klart, en man som är en fena på Excelfiler är ju också bra … antar jag.
Img 4215.jpg
Tove och jag åkte hem till Maria, min fd granne ni vet. 
Img 4219.jpg
Där var även Pernilla, som kom ända från Västerås!
Img 4214.jpg
Maria hade köpt hem asgoda kräftor i blandade sorter; svenska, turkiska, färska och frysta.  
Jag bad Maria ta ett kort på mig och Tove. Hon tyckte att det var roligare med bilder på sig själv!
Vi fick skulle ha kräfthattar på oss men ingen av oss äger några så vi körde vår egen variant på det.
Bra jobbat att 4 personer, varav två är gastricopererade, åt upp 5 kilo kräftor.
Jag har världens bästa tandläkare. I hundra år har hon haft sin praktik här i Bromma men i slutet av augusti öppnar hon och en kollega en toppmodern klinik på Nybrogatan mitt inne i stan. Där kommer de även ha en tandläkarkirurg. Full service med andra ord.

Enda nackdelen med flytten dit är parkeringshelvetet men det får jag överleva. Bortsett från att Tove är en skicklig tandläkare så är hon en grym estet och perfektionist. Hon håller på att hjälpa mig med att fixa till mitt överbett och när det är klart ska jag äntligen få bort mina äckliga kaffegula tänder. Fifan som jag avskyr dom. Har slutat att le på bilder för det ser ut som om jag aldrig borsta tänderna. Nån sa att man ska dricka kaffe med sugrör för att slippa få det, men det kan väl ändå inte stämma, eller?

  1. Jo, givetvis dricker jag kaffe i sugrör, men bara några dagar efter nyblekning av tänderna….:-). Tvingar maken att göra det samma. I Sthlm igen och började med Dermapen hos Jenny…iiiiii….
    Nu skulle jag kunna åka tillbaka till Spanien 🌴🌴🌴….fast måste lösa finansiering först.
    Kontorsslava på måndag …Ujuju.
    Kräftor gott, det får det bli i kväll.
    Kram

  2. Ps. Nybrogatan…vad sögs om att testa allmänna kommunikationer typ SL? Du vet t-bana till centralen och därifrån 1station med röd linje till ö-malmstorg…. Du klarar det, kämpa….mohahahah. Annars är f-n taxi bättre än egen bil just dit.:-)…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..