När man inte kan annat än älska sina läsare

Mitt i middagen igår ringer det på min mobil. Jag känner inte igen numret och i normala fall svarar jag a l d r i g på såna samtal.

Men, nu gjorde jag det. Det var en läsare, f’låt men jag har råkat glömt hennes namn, tror det var Maria. Hon berättade att hon var en läsare och att hon just precis nu befann sig på GeKås i Ullared med sin familj ”och står framför alla trosor och då kom jag och tänka på dig!” 

Sen flera år tillbaka använder jag ett par boxertrosor just därifrån. Billigt skit. 30 kr paret. Passar min platta röv perfekt.

Hon undrade om jag möjligen behövde flera för då kunde hon köpa det till mig.

Jag har sagt det femtioelva gånger tidigare: jag har Sveriges bästa läsare alla kategorier. Trevliga, schyssta mot varandra, ofta jäkligt roliga i kommentarsfälten, tycker inte alltid som mig men respekterar mina åsikter.

SOM jag tycker om er!

 1. Vad snällt av henne! Och jag håller med på alla sätt och vis. Dina läsare är trevliga, kloka och roliga. Går inte att jämföra med NÅGON annan blogg. Det en STOR anledning till att det så roligt att hänga just hos dig. Man har väl helt enkelt de bloggläsare man förtjänar…

 2. Vet inte men…. jag hade never som bloggläsare ringt dig för att prata/fråga om underbyppor!
  Men det är jag det!
  Gillar ändå omtänksamheten som visades!
  Kram till dig Mona och Ullaredsbesökaren : )

 3. WHAT GOES AROUND COMES AROUND!
  Att bjuda på sig själv på ett sådant härligt och okrystat sätt som du gör bidrar till att dina läsare vill ge tillbaka något till dig!
  Kram från skomässan i Oslo
  C

 4. Jag hade en riktigt bra shopping på Gekås och en trevlig pratstund med dig, omgiven bland alla underkläder 😊. Inte meningen att störa mitt i middagen, och du hade rätt på namnet; Maria. Kallar mig oftast Mia här.
  Kram på dig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..