Work, work, work, och lite middag på det

Packar bajssprejer som en tokdåre varje förmiddag så att svetten lackar och när jag är klar med det tar jag tag i andra saker som måste göras. 

Img 4027
Det här stället har jag klippkort på. Är på återvinningen/återbruket en gång i veckan. Sen förra sommaren är jag inne i ett ”måste-göra-mig-av-med-saker”-mood. 
Img 4029
Efter det åkte jag hem till Maria, min gamla granne. Hon som inte är så duktig med hammare och spik.
Img 4028
Skulle lämna en skrivare till henne men hon var inte hemma så jag smög runt på altanen och ställde den där. 
Img 4031
Hon har bott här i ett par månader nu och det lite roligt för vi var och tittade på det huset. Det är dock för litet för oss då jag behöver ha ett stort kontor så att jag får plats med webbshopen. Maria var hemma hos oss en dag när jag visade henne prospektet på huset och ett par dagar senare köpte hon det!
Img 4030
Jag var svårt sugen på att hoppa i hennes lilla pool men hade inte tid att stanna. 
Img 4032
Åkte hem till dyr-ICA och köpte mumsfillibabba-lunch. Nån läsare här inne sa att fiskbullar är svingott att äta kalla, så det var jag ju tvungen att prova … och det v a r gott!
Img 4035
På vägen hem från ICA åkte jag förbi finhoodens glassbutik där man kan äta Stockholms godaste italienska glass. Alltid mycket folk. Dessvärre är det ingen glass för mig då det är för mycket socker men god som sa*an är den.
Img 4112
Åkte hem och jobbade. Har äntligen fått iväg beställningen på cashmereponchosar och ska lägga ut ett separat inlägg om det, så jag tog lite bilder.

Jag har äntligen fått tag i en bra städfirma som kommer nästa vecka så jag håller på att röja här hemma. Att flytta från 360 kvm ned till strax under 200 har givetvis fått lite konsekvenser. Herregud vad man har samlat på sig under åren. Ju mer jag rensar, ju mer vill jag göra mig av med. Det här med en sak in, en sak ut kommer bli en sak in, tre saker ut. Lätt.

Kvällen avslutades med ett sms från Wilmer-Malin som bad mig komma in till restaurang Fondueboden där hon och några till satt. Maken jobbade sent så jag var inte nödbedd direkt!

Inte så mycket mina grönsaker!
Louis har alltid sjukt många och roliga historier att berätta. Här kan man snacka färgstark person.

Tänk att oplanerade händelser alltid blir de bästa!

 1. Snacka om snabb återkoppling. Beställde mina bajssprayer 8.05. Fick beställningsbekräftelse 8.12 och att paketet var packat och låg för leverans 8.13.
  Häftigt.
  Håller med om att det är skönt att göra sig av med sånt man sparat på som aldrig gör nån nytta hemma. Efter vår storrenovering av nedervåningen åkte 12 flyttkartonger till tippen. De hade stått i två år och jag har ingen aning vad som var i dem. Saknar man det inte är det ju bra. Många gånger sparar man på saker ”ifall att” man behöver dem. Kan vara då att ett armband som jag inte hittar har åkt med men det är världsligt och det finns andra smycken att ha på armen.

 2. 1 sak in, 3 saker ut – ELLER HUR ! – 12 saker in, ingen ut – tar 7 år, 231 dagar, 8 tim, 34 min, 18 sek att bli av med alla saker du har

 3. Men Mona, varför läggs inte hela inläggen ut på Bloglovin längre? Man kan se ett par rader, sen måste man klicka på ”läs hela inlägget” och då ska hela din bloggsida laddas.. 🙁

  1. Va, jag vetefan hur den där jäkla sidan funkar. En del läsare säger att det är som vanligt, andra säger som du. Jag fattar ingenting!

 4. Varför ska du ha webshop i huset?
  Har ni inte kvar ert kontor/lager i Bromma eller?
  Förlåt, hänger inte med i svängarna bara. 🙂

  1. Vårt stora lager, alltså det med varor som skickas ut till alla butiker i Norden, har vi outsourcat till ett lager i södra Sverige. De får ordrarna och packar allt åt oss. På så sätt slipper vi ha kvar vår lokal på närmare 600 kvm. Tänkte först låta webbshopen hänga med dit också men bestämde mig för att det är mer praktiskt att jag har dom grejerna i källaren. Om någon beställer en stor ljuskrona så får den gå från det externa lagret, men allt smått går från huset! 99,9% av mina kunder i webbshopen är mina läsare. Jag gör ingen reklam för Designforhome någon annanstans.

  1. ”Till höger om ICA”? Hmm, gick förbi där på gatan härom dagen, måste vara blind för jag såg inte. Kollar igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..