Sjukt jäkla rolig kommentar

Fick den här igår från Lena. SOM jag skrattade!

”Alltså du och ditt jäkla bajsspray😀som jag svurit över dig sedan torsdag förra veckan när jag hämtade ut min lilla leverans. Köpte en liten Shit Happens för att testa. Du förstår jag gillar något som många aldrig skulle kunna tänka sig, jag gillar att campa. Det värsta med camping är ju givetvis toan. Glad i hågen tog jag min lilla flaska och gick på toa i fredags, lördags och söndags. Sprejade enligt konstens alla regler ner i toan några gånger, tyckte det luktade lite konstig faktiskt inte alls som jag trott, ingen effekt hade det heller. Blev aningens besviken och tänkte att aldrig mer ska jag gå på något sådant här. Tills i måndags när jag skulle packa och åka hem. Hittade en liten svart flaska i toalettväskan som jag inte haft med på toa.
Den lilla svarta flaskan jag haft med och sprejat i toan visade sig vara TORRSCHAMPO 😝
Idag hade jag med mig rätt ”lilla svarta” till jobbet och jäklar vad bra den var!!!😀
Jag kommer köpa många fler det kan jag lova😍”

LOADING..