Minimizer – thank you Lord

Amen på riktigt. Var i Mall of Scandinavia igår. Ska på 50-års fest på lördag och för en gång skull ville jag se om jag kunde hitta något i en fysisk butik. Fastnade hårt för en skitsnygg klänning på Other Stories.

Tills jag satte på mig den.

Jag. Hatar. Urringat. När jag var ung och snygg så var det bara det som gällde men ju äldre jag blir, desto mindre tycker jag om det. Eftersom jag har stora boppar så är det bara ett par tuttar som kommer gående. Don’t like at all. 
Gick raka vägen in till Twilfit och frågade om de hade behåar som möjligen minskar dom visuellt och se på fasen, de har dom. En hel sektion med ”Minimizers”. Med breda axelband dessutom. Får ju så sjukt fula märken på axlarna eftersom skiten väger också.

Nästa år ryker dom. Det blir en behaglig b-kupa. That’s for sure.

 1. När jag ser bilden på dig i klänningen, kan jag bara tänka på en sak…..Jag har någonstans i livet snappat upp att man ska hoppa i provhytten, när man testar en BH eller urringat, för att se att bopparna håller sig på plats….🤔….ett gott råd, från en erfaren ”hoppare”(som dessutom brukar göra det ultimata testet, att böja sig fram å försöka nudda tårna), gör INTE det 😱🙈😂😂😂

 2. Känner till problem tyvärr, har sjukt svårt att hitta bra bh. Att som andra hitta bh på de vanliga kedjorna kan man ju glömma! Nä man får lätt punga ut med en femhundring för en bh ibland!
  Vilken modell från Twilfit köpte du? Nyfiken att testa!
  Tack för den bästa bloggen, ser fram emot varje inlägg

  1. Åh, tack, vilken fin komplimang … vad glad jag blev! Jag köpte Twilfits egna märke. En minimizer. Tror den kostade 349. Måste köpa fler för den är superskön.

    1. De flesta köper jag från Change, fast online. Har lärt mig vilka modeller som passar och vilken storlek (85 J) jag ska ha.

     Ska jag lyxa till det så går jag till Gustaf Mellbin på Västerlånggatan eller hos Samira på Götgatan. (Stockholm alltså)

     De gånger jag besökt Twilfit har de inte haft något i min storlek.

 3. Förlåt Mona men när jag ser den senapsgula klänningen får jag en flashback av min mammas klänning på 70-talet. Syntetmaterial och invända prickar. Vår dotter hade den i utklädningslådan och den slängdes för inte så många år sedan. Kan se min lilla mamma, som skulle varit 97 år om hon levt, i sin klänning, krullat hår, rött läppstift och en doft av Chanel nr 5. Saknar henne varje dag trots att jag är 50+. En person med stooort hjärta och plats för alla. Vårt hem hade plats för alla ungar på gården och pannkakor gjordes nästan dagligen. Mina och mina syskon barndomskamrater kom på mammas begravning. Tror att det säger en hel del om hur vår mamma var som person.

  1. Tack, de kommer från Spanien! Det började med att jag fick ett par av en kompis. Älskade dom så jag gick ut i bloggen och frågade om någon möjligen befann sig på den ort hon hade köpt dom. Det slutade med att en bloggläsare köpte ett 10-tal till mig. Det här var för två år sen. Jag får så grönjävligt mycket komplimanger för dom så jag skickade ett par till Indien och bad dom sy upp ett sample till mig. Tanken var att jag skulle börja sälja dom. Trots exakta ändringar (ville bla ha dom lite längre) så fick jag tillbaka ett måndagsexemplar. Jag hann inte fixa mer med det utan skulle ta tag i det under våren 2018…. men då flyttade jag. Så, det får bli till nästa sommar. Måste nämligen beställas i januari-februari för att jag ska hinna fixa ev ändringar och få hem dom lagom till sommaren. Är i särklass de skönaste byxor jag nånsin har haft och det finns INGEN i Sverige som säljer dom!

 4. Vill minnas att du tidigare tipsade om Hogengård för köp av bra bh:ar, de verkar fortfarande ha en hel del riktigt bra saker.

  1. Vet du, någon sa till mig att Helene skulle lägga ner men hon messade mig nyss och dementerade det. Hon jobbar på för fullt. Thank you Lord för det eftersom hon är bäst i Sverige på behåar!

   1. Nej jag avvecklar inte! Har det väldigt tufft privat och det är osäkert hur jag kommer klara av att drivs bolaget vidare. Jag kämpar som ett djur för att fortsätta hjälpa mina älskade kunder och även få en bättre bild av kvinnokroppen. 💙

 5. 🙂
  jag förstår din frustration o ballongerna. Jag har haft byst modell stötte sedan barnsben-men när de var totalt ur-ammade efter barnen (många år sedan) så satte jag in implantat för att fylla upp till storleken innan barn…..var jättenöjd i många år (=17) men med åren så ändras kroppen o jag fick med fett på bopparna + att det var dags att antingen byta implantat(mina skulle egentligen bytas efter ca 10 år) eller ta ut dem–jag valed att ta ut dem för några år sedan…..har aldrig ångrat detta. är så nöjd med min numeraC-D (ibland B+) kupa (beroende på var man köper bh)……jag köpte en toppen bra bh i Ullared breda band o bygel till det braiga priset 130:- underbart att kunna handla i vanliga affärer…..så ja jag tycker du gör rätt i att ta bort lite av dem nästa år 🙂 skulle satsa på C om jag var du-passar säkert din kropp bra (men kirurgen kommer att göra det som passar dig bäst)…kramis Madde

 6. Ett litet tips om man har vägarna förbi Varberg. BH-Pia provar ut kanonbra bh. Sen några år använder jag inget andra. Har man provat ut en gång så kan man beställa på hennes hemsida. Hon har måtten kvar.

 7. Hahaha, såå illa den klänningen satt… sådär sitter såna omlottsaker på oss med stora rattar…det passar verkligen inte på ”alla” som dom säger.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..