ANNONS

Bajssprej – shitloads i lager igen

/

Reklam för mina egna produkter

Jag packar bajssprejer så det står härliga till och är SÅ glad över att ni gillar dom. För er som inte vet vad jag yrar om: jag säljer en sprej som ”dödar” bajslukten till 100%. Man sprejar ned mot vattnet innan man bajsar och då den innehåller eteriska oljor, som gör att lukten ”kapslas” in, uppstår ingen lukt. Världens bästa uppfinning. 

Jag är fullt medveten om att det finns doftkänsliga människor och ber om ursäkt, men jag är ledsen; kommer fortsätta att sälja det här då behovet tycks vara enormt. Många föräldrar beställer till sina barn, som plötsligt känner att det inte längre är pinsamt att gå på toaletten i skolan. Perfekt på jobbet. Jag har alltid med mig i väskan, eller i fickan och jag ger bort flaskor till alla jag känner eftersom det på riktigt är en superbra produkt. Bästa gå-bort-presenten också. Alla bajsar men man ska helst inte prata om det. 
De finns i fyra olika dofter och räcker till ca 100 bajsningar, funkar även på ”hopplösa” fall. Den fjärde flaskan är Fotvett: man sprutar i sina stinkande skor och poff så är lukten borta!

Har du inte provat ännu så gör det, HÄR hittar du utbudet. Jag har fyllt på lagret med shitloads och beställer ni före 11.00 så går paketet samma dag.

19
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00