Bajssprej – shitloads i lager igen

Reklam för mina egna produkter

Jag packar bajssprejer så det står härliga till och är SÅ glad över att ni gillar dom. För er som inte vet vad jag yrar om: jag säljer en sprej som ”dödar” bajslukten till 100%. Man sprejar ned mot vattnet innan man bajsar och då den innehåller eteriska oljor, som gör att lukten ”kapslas” in, uppstår ingen lukt. Världens bästa uppfinning. 

Jag är fullt medveten om att det finns doftkänsliga människor och ber om ursäkt, men jag är ledsen; kommer fortsätta att sälja det här då behovet tycks vara enormt. Många föräldrar beställer till sina barn, som plötsligt känner att det inte längre är pinsamt att gå på toaletten i skolan. Perfekt på jobbet. Jag har alltid med mig i väskan, eller i fickan och jag ger bort flaskor till alla jag känner eftersom det på riktigt är en superbra produkt. Bästa gå-bort-presenten också. Alla bajsar men man ska helst inte prata om det. 
De finns i fyra olika dofter och räcker till ca 100 bajsningar, funkar även på ”hopplösa” fall. Den fjärde flaskan är Fotvett: man sprutar i sina stinkande skor och poff så är lukten borta!

Har du inte provat ännu så gör det, HÄR hittar du utbudet. Jag har fyllt på lagret med shitloads och beställer ni före 11.00 så går paketet samma dag.

 1. åhh så synd att ni inte sänder till Finland..

   1. Men toppen! Kan jag beställa via webben som vanligt?

 2. Elinor skriver:

  Beställde en fotsvettspray idag👍🏻 Kom hem från USA igår och när vi var i Boston i en liten mataffär såg jag din ”gamla” bajssprej i en hylla, tänkte genast på dig😉 Kram och ha det gott!!

 3. Tess skriver:

  Ser fram emot att få min Fotvettspray.
  Beställde till Sotribritannien (tack för att ni fixade!) och fick leveransbekräftelse 27:e juli men den har fortfarande inte kommit.
  Hoppas att den inte har försvunnit på vägen… väntar fortfarande på barnerns favorittandkräm som mamma skickade i påskas.

 4. Fia skriver:

  Hur är denna fotsvettssprej i förhållande i mot den du sålde förut?

  1. Hittills har jag bara hört att den ska vara lika bra. (Bra att du ”påminde” mig, fixar i morgon! Återkoppla gärna.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..