Bajssprej – shitloads i lager igen

Reklam för mina egna produkter

Jag packar bajssprejer så det står härliga till och är SÅ glad över att ni gillar dom. För er som inte vet vad jag yrar om: jag säljer en sprej som ”dödar” bajslukten till 100%. Man sprejar ned mot vattnet innan man bajsar och då den innehåller eteriska oljor, som gör att lukten ”kapslas” in, uppstår ingen lukt. Världens bästa uppfinning. 

Jag är fullt medveten om att det finns doftkänsliga människor och ber om ursäkt, men jag är ledsen; kommer fortsätta att sälja det här då behovet tycks vara enormt. Många föräldrar beställer till sina barn, som plötsligt känner att det inte längre är pinsamt att gå på toaletten i skolan. Perfekt på jobbet. Jag har alltid med mig i väskan, eller i fickan och jag ger bort flaskor till alla jag känner eftersom det på riktigt är en superbra produkt. Bästa gå-bort-presenten också. Alla bajsar men man ska helst inte prata om det. 
De finns i fyra olika dofter och räcker till ca 100 bajsningar, funkar även på ”hopplösa” fall. Den fjärde flaskan är Fotvett: man sprutar i sina stinkande skor och poff så är lukten borta!

Har du inte provat ännu så gör det, HÄR hittar du utbudet. Jag har fyllt på lagret med shitloads och beställer ni före 11.00 så går paketet samma dag.

 1. Hej Mona,

  Har inte beställt dessa än men är galet nyfiken på dom. Meeeeen, vilken av dofterna ska jag välja????

  Med vänlig hälsning, Cecilia

  1. Gaaah, det är jättesvårt att rekommendera. Jag gillar alla dofter men de två som säljer avsevärt mest är Shit Happens och Glam Girl. Min favorit är nog Natural Beauty….och City Chic…

 2. Jag kunde inte bestämma mig, utan tog en av varje. Det blir: en hemma, en på jobbet, en till sonen och en till dottern. Och så en fotspray till mig själv! Perfekt!
  Dessutom kan jag provsniffa på alla dofterna och behålla den jag gillar bäst. 😎

 3. Dagens i-landsproblem är när man först måste skita fem minuter innan man ska hämta hem sin beställda spray och därefter glömmer den på diskbänken inför besök två. Nu får jag gå här och ”längta” 🤣

  Fotsprayen testades i tonårssonens skor och oj vilket förstaresultat! Ska bli spännande att se om det kvarstår efter användning.

  1. Haha, drick mycket kaffe så får du igång magen! Beträffande sonens skor: du lär få fortsätta att spreja då och då!

 4. Alltså du och ditt jäkla bajsspray😀som jag svurit över dig sedan torsdag förra veckan när jag hämtade ut min lilla leverans. Köpte en liten Shitt Happens för att testa. Du förstår jag gillar något som många aldrig skulle kunna tänka sig, jag gillar att campa. Det värsta med camping är ju givetvis toan. Glad i hågen tog jag min lilla flaska och gick på toa i fredags, lördags och söndags. Sprejade enligt konstens alla regler ner i toan några gånger, tyckte det luktade lite konstig faktiskt inte alls som jag trott, ingen effekt hade det heller. Blev aningens besviken och tänkte att aldrig mer ska jag gå på något sådant här. Tills i måndags när jag skulle packa och åka hem. Hittade en liten svart flaska i toalettväskan som jag inte haft med på toa.
  Den lilla svarta flaskan jag haft med och sprejat i toan visade sig vara TORRSCHAMPO 😝
  Idag hade jag med mig rätt ”lilla svarta” till jobbet och jäklar vad bra den var!!!😀
  Jag kommer köpa många fler det kan jag lova😍

  1. HAHAHAHAHAHAHA! Vilken jävla panik jag kände….tills jag kom till kärnpunkten! Har nämligen bara fått ett enda klagomål (kund var missmöjd med tjockleken på oljan, inte på effekten!) så jag hann tänka ”vad i helvete!” innan jag läste klart! Sjukt kul!

  1. Hittills har jag bara hört att den ska vara lika bra. (Bra att du ”påminde” mig, fixar i morgon! Återkoppla gärna.)

 5. Ser fram emot att få min Fotvettspray.
  Beställde till Sotribritannien (tack för att ni fixade!) och fick leveransbekräftelse 27:e juli men den har fortfarande inte kommit.
  Hoppas att den inte har försvunnit på vägen… väntar fortfarande på barnerns favorittandkräm som mamma skickade i påskas.

 6. Beställde en fotsvettspray idag👍🏻 Kom hem från USA igår och när vi var i Boston i en liten mataffär såg jag din ”gamla” bajssprej i en hylla, tänkte genast på dig😉 Kram och ha det gott!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..