Det här med att träffa rätt folk på fel plats

Jobbade som en galärslav på vårt lager igår.

Vi har skickat iväg alla våra varor till ett externt lager som ska sköta allt åt oss. Kvar på nästan 600 kvm är en jefla massa sparat skit. Sånt man ”kanske får behov av sen”. Vi har huserat där i nästan 10 år så have one guess om vi har samlat på oss. Att jag lever ihop med en hamster deluxe gör inte saken mycket bättre heller. 
Att rensa på ett lager är inget man gör utan att bli aningen skitig. Lägg till 28 graders värme så kan ni ju föreställa er hur smutsig jag var när jag var färdig för dagen fem timmar senare. Var dock tvungen att sladda in på CityGross och handla lite. 
Alltså, det framgår inte här men jag är så vidrigt smutsig så det var nästan att jag inte iddes gå in i affären av rädsla att smutsa ner golvet. Nu tillhör jag typen som aldrig luktar illa (svettas ytterst sällan), men det var bara det som fattades.

Tänker att jag ska snabba mig på. Vet på förhand vad jag ska handla och jäktar fram i gångarna. Hör plötsligt någon säga mitt namn och jag vänder mig om.

Vad är oddsen för att man ska stöta på en läsare en svinvarm söndag eftermiddag, när övriga Sverige ligger på sandstranden? Fifan som jag skämdes. Har aldrig träffat läsaren innan dessutom så jag ville bara sjunka genom golvet.

Som tur är träffar jag bara på trevliga läsare så med lite flax var jag lika nice tillbaka så att hon glömde bort mitt yttre, hehe!

Måndag. Idag ska jag lämna bil vi ska sälja på rekond. Det slumpar sig så att de som köpte vårt hus även köper vår ena bil. Himla bra. Stannar in the family so to speak. Bra om man behöver låna för att köra stora grejer.

Det betyder också att jag måste ut och provköra fler bilar. Tack för era tips om småbilar, det här kommer dröja innan jag hittar rätt.

  1. Nettan skriver:

    ÄLSKAR din kjol vart har du köpt den?

  2. Laila skriver:

    Om du vill ha en riktigt bra liten bil så tycker jag du ska skaffa dej en WV Polo. En sån har jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..