My day yesterday

Gått upp tidigt. Svettats.

Ut med Nisse. Svettats.

Packat bajsprejsordrar. Svettats jättemycket.

Organiserat i kall källare.  Svettats lite mindre.

Målat sekretär. Svettats.

Varit på kontoret och kört ner 12 pallar med sånt som ska slängas via Skräphämtarna.se. Svettats som fan.

Inventerat plädar. Svettats.

Ställt i ordning 11 pallar som ska till nytt lager. Svettats.

Sopat golvet. Svettats skitmycket.

Varit på Martin & Servera och köpt ett flak Cola Zero. Svettats.

Åkt till återvinningen med sopor. Svettats.

Varit på dyr-ICA och handlat. Svettats.

Vattnat blommorna. Svettats.

Målat sekretären en vända till svettats.

Svarat på mail. Svettats.

Men fuck att jag inte längtar efter vintern!

 1. Hahaha… svettats… ja det där känner man ju igen! Jag var så jävla less på armsvetten så jag skaffade en sån där ”Absolut Torr” … Funkar faktiskt jättebra. Men sen gick jag lite bananas om man säger så… svetten UNDER brösten, svetten MELLAN brösten, svetten i pannan, svetten på överläppen… ja va fan tänkte jag! Funkar det under armarna så bordet det väl funka där också! Tjena vad bra det blev. Jo jag svettas ju inte just där nu… men desto mer över resten av kroppen PLUS att det känns som någon står och sticker in nålar i pannan och överläppen så fort man svettas…och det gör man ju hela tiden… Nä, jag satte på AC:n hemma istället och håller mig inomhus resten av sommaren! Kram och tack för en härlig blogg!

  1. HAHAHAHA, förlåt, men det där var det roligaste jag läst på länge, måste göra ett inlägg av det. Och du, tack … och varmt välkommen. Här inne är det alltid bra stämning, har sällan några troll. Godkänner alla kommenterar … såvida det inte är något personligt angrepp. Händer dock ytterst sällan. Jag har helt störda läsare, i den mening att kommentarerna ofta är roligare än inläggen..

 2. Igår var det 34 grader i skuggan här och bada gjorde vi för att överleva! Men jag längtar inte efter kyla och vinter! Även om jag höll på att gå åt igår av värmeslag!

 3. Låg i vår pool nästan hela dagen igår. Katten var på väg i också stackarn. 34 grader och vindstilla då får man blöta ner sig ordentligt. Satt i skuggan en stund på altan och svetten bara rann. Idag är det bara 28 grader och lite mulet. Känns svalt och skönt.
  Kram på er alla😁

  1. Det är mycket, mycket bättre. Hon får ju inte ha mobil på lägret men fick ringa när hon fyllde år, och då sa hon att det var bättre…

 4. 16 åringen har klättrat upp på vinden och fått akut värmeslag o kom ner igen dyngsur av svett men med lyckat uppdrag. Uppblåsbara barnpoolen! Den är typ 30 cm djup o däri ligger hon nu på gräsmattan och är lycklig. Dessvärre är tiden över för att vi båda skulle få plats samtidigt, så jag spanar som en hök på att hon ska få nog, Då ska mamma flodhäst oxå plaska sig lite 🙂 Använder BATH’s deo lite här o där på kroppen, men jag vet inte , inget hjälper direkt mot svett ;(

 5. Fast jag längtar till mer normala temperaturer och jag skiter i att det i och med kylan tyvärr även blir mörkt. Då får man ju tända ljus! Min mamma ligger på ett äldreboende och våra äldre har det INTE LÄTT i värmen:-(

   1. OH, vet du vad, sitter och kollar på tv4 nyheter just nu. V går ut med vallöfte att de äldre på sina olika boenden ska få bättre mat…..Efter valet? ??!!! WTF…. de ska dem ha redan nu! De har slitit ett helt liv och sett till att vi har den välfärd som vi kan åtnyttja dagligen, ska dem då inte få sin sista år med drägligt liv och nyttig och god mat! !! Sånt här gör mig vansinnig på riktigt. Jag är vare sig V eller S men detta kan inte vara meningen med välfärdssamhället?
    Fy f…….n rent ut sagt. Nu gick nog topplocket på mig, tack och hej !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..