Nya bajssprejer!

Innehåller reklamlänk

Var hos Jane igår och hämtade de sista två dofterna i bajssprejsserien. De har precis landat från fabriken. 

Båda två doftar ljuvligt. Jag har svårt att välja favoriten men tror att den blå sticker ut lite extra. 
Nu är hela serien komplett. Fyra bajssprejer och en fotsvettssprej. Ni som inte vet: man sprejer 2-4 sprut ned mot vattnet i toan innan man bajsar. Den eteriska oljan gör att lukten kapslas in och i stället doftar det jättegott. Japp, det hjälper även för de riktiga bad guysen! Fotsvettssprejen funkar som så att du sprejar i skorna och sen låter du det torka och poff så är stanken väck! (Funkar även i ishockeyhandskar och liknande.)

HÄR hittar du dom. Och du, om du väljer Swish: glöm inte att betala så fort du får orderbekräftelsen, ange gärna ordernumret då. (Klickar du på pilen intill ”Swish” så kan du välja Klarna Checkout och där betala med kort eller mot faktura.)

 1. Rijo skriver:

  Nu har jag beställt bajssprayer och fotspray =))) Ska bli kul att testa dem och se hur bra de är =)) Ska ge bort en till dottern med =D.

  1. Är ju förvånad att det har tagit dig, som har hängt här i 150 år, SÅ länge innan du fick tummen ur! Ditt paket hann precis bli färdigt innan DHL kom så du har det imorgon!

 2. Indy skriver:

  Jag beställde innan semestern och saknar sprayen fortfarande? Har swishat och allt.

  Och jag läste en kommentar om citronolja eller vad det var som någon skrev var dåligt för allt vattenliv och blev orolig om sprayerna verkligen är så bra då?

  1. Kollar, vet att det är ett gäng paket som går idag. Vi är kraftigt försenade pga stängt lager men nu är vi ikapp … efter idag. Ledsen för att du har fått vänta så länge men på sommaren är det dessvärre ofta långa lev.tider. Kommer bli bättre dock! Sprejerna är godkända av Livsmedelsverket, som har extrema krav, så ingen behöver vara orolig. Sverige är hårda som attan med just innehåll och miljö.

 3. Malin skriver:

  Kan man inte göra etiketten på flaskan lite ”krusidulligare” – den andra sorten du sålde tidigare är det ingen som vet vad det är, så den har jag stående på skrivbordet på jobbet.

  1. Jag ska ta hem ett gäng såna tänkte jag. De är en extremt strulig leverantör så därför har jag valt bort dom. Har dock en order till dom nästan klar så med lite tur får jag en leverans om ett par veckor! Jane vill ha ”cleana” flaskor men jag fattar vad du menar…

 4. Tess skriver:

  Kan man beställa sprejerna till Storbritannien? Är i desperat behov av en spray till mina boxningshandskar!

   1. Tess skriver:

    Åh, tack! Ska beställa med en gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..