Lite ljus i tillvaron

Innehåller reklam för mina egna produkter

Det må vara mitt i sommaren nu med en sol som sällan sover men poff poff så har vi höst och vinter här. Jag håller på att plocka ut lite av våra varor som jag har sänkt priset ordentligt på. Vårt smide ritar vi själva och alla produkter är handsmidda av duktiga smeder. Eftersom vi vill sticka ut lite så jobbar vi med linoljebränt smide. En teknik som är omständlig men ger en lite annorlunda finish än det som tillverkas i Asien.

Dessa och en del annat har vi i lager, annat görs på beställning med längre leveranstider.

HÄR hittar du det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..