Packa bajssprejer och möjligen sommarens sämsta köp

Jag har fått så inihelskotta många beställningar på bajs/fotsvettssprejer (tack!❤️) så det var bara att sladda ut till Jane och hämta mer några timmar efter att jag landade från Spanien.

Hon hade precis kommit hem från Falsterbo-veckan, där hon alltid ställer ut. 
Fyllde bilen med flera hundra sprejer och sen järnet till zoo-affären.Nisses mat och godis var tokslut. 
Var givetvis tvungen att åka förbi Wilmer Kaffebar och trycka i mig lite godsaker. Malin är på semester och kommer inte hem förrän i helgen. Det suger för nu har vi inte setts på flera veckor!
Efter det bar det hemåt för sortering och packning.

Jag har en tjej som kommer in och jobbar extra några timmar i veckan men just nu har hon semester så det är svettigt värre att få iväg allt.

Ni som beställde precis innan lagret slog igen i början av juli, får era sprejer idag. Och ni som inte har betalat än; please do. Info på orderbekräftelsen. Glöm ej att ange ordernummer. Det regnar in swishade pengar utan uppgifter så det är ett helvete för ekonomitjejen!
Jag måste fråga en sak. Har någon av er köpt ett sånt här? Det måste vara mitt sämsta köp ever för Nisse tittade mig och undrade om jag var dum i huvudet på riktigt och typ: ”glöm att du får på mig det där!” när jag skulle prova.

 1. Har inte testat kylhalsband, men däremot kylväst till min hund eftersom hon har det jobbigt i värmen. Det hjälper faktiskt. Även om det var lite protester i början mot att ha något på sig. Nu lägger hon sig och sover med den på.

 2. Jag tar ut min hund och spolar av henne med vatten några gånger om dagen. Hon ser ut som om hon tror att jag hatar henne varje gång, men slutar dock att flåsa och kan sova en stund efteråt. Så hon får helt enkelt tro att jag hatar henne ibland.
  Kan tänka mig att det är samma sak med kylhalsbandet. Ta på det bara när det verkligen behövs. Nisse kommer att förlåta dig.

 3. Vi har köpt en ”kylscarf” till vår jycke. Den är mer som en dregglis/haklapp och är inte så bred runt halsen, mer som ett halsband. Den accepterades direkt!

  1. Samma här! Jag köpte två, en större till hemmet och en mindre till bilen eftersom vovven tycker värmen är jobbig. Ingen av dem används utan han har gör allt för att undvika dem istället. Suck!

  1. Jodå, vi har Klarna Checkout. Klicka på pilen in till Swish så dras en rullgardin ner. Jag har bett att de ska fixa så att det blir tydligare men jag får gå på dem igen.

 4. Jag har kylarmband till mig. Skitbra! Kroppen klarar inte den värmen som är nu så för att jag ska fungera så måste jag ha dem på mig.

  1. Haha, det är exakt vad jag har gjort idag! Sjukt kul att du föreslog det! Fast, kan ju inte påstå att det har hjälpt jättemycket..

 5. Jag har verkligen funderat på att köpa en kylmadrass och ha till mig själv! Har en bekant som har det och hon är jättenöjd. Nu är dom ju dock slut typ överallt… 😉

 6. Min vovve har kyltäcke (han är stor så det är mer som en väst) från Hurtta som funkar rätt bra. Ligger han still brukar jag lägga en blöt handduk på honom.
  Men med tanke på att det bästa är att kyla trampdynorna funderar jag på att testa kylstrumpor istället.
  Återstår att se om jag får på dem….
  Ett litet människotips när jag ändå är inne; När jag jobbade utomhus sommartid och inte behövde bry mig om frisyren, brukade jag ta på mig en blöt keps, funkar hur bra som helst. Maken brukar ta på sig en blöt bomullströja.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..