Bästa pressutskicket i sommar

Fick nyligen ett pressutskick från LH Cosmetics. Ni som är intresserade av smink ser att det är make up-gurun Linda Hallberg som ligger bakom. Om ni inte har koll på vem hon är så vet garanterat era sminkintresserade döttrar. Linda har typ en miljon följare på Instagram och är enormt stor i branschen. Sjukt duktig.
För ett par år sedan drog hon igång sitt egna kosmetikamärke: LH Cosmetics. Tillsammans med ett par drivna människor, däribland vd:n Aida, som kom från IDUN Minerals/Real Techniques, har dom lyckats skapa veganska produkter med superkvalitet … som också är multifunktionella, dvs kajaler går att använda som läppennor etc.

Röd läppenna som också kan användas som kajal. Just kajalerna är jag en supersucker för. Älskar ju allt som glittrar så i samma sekund som de lanserades köpte jag en grön glitterkajal, som jag ofta får komplimanger för.
Den finns en blå också men varje gång jag är på Kicks i Mall of Scandinavia så har den varit slut. Några dagar innan jag åkte till Spanien hade jag dock tur, äntligen!

Men, det var inte om dom jag skulle prata om. Linda har saknat en produkt i sortimentet och nu i början av juli var det dags för min favoritprodukt bland smink: läppstift. Holy smoke så glad jag blev!

Jag är en sån som älskar förpackningar och LH’s blir man inte besviken på direkt. Snygga och informativa.
Jag har snott en del bilder från Lindas blogg …
Läppstiftsserien heter Fantastick (bara namnet är genialiskt!) och kommer i fem nyanser, dessutom med SPF15. Lucky me för jag passar i allihopa!  De kan dessutom med fördel användas som rouge.

Jag använder oftast matta läppstift men nu när det är sommar så kör jag vanliga glansiga. Har använt flera av färgerna ett tag nu och förutom den glossiga finishen är de också mjukgörande.

Om man är den försiktiga och diskreta typen så finns det alternativ.
Jag har det senaste halvåret lärt mig att använda starka färger. Har alltid varit för feg och känt mig som en … ähum … gatudam, men ju oftare jag använder det, desto mer bekväm känner jag mig i det. Jag använder läppstift precis varje dag eftersom jag har kommit på att med lite färg på läpparna så behöver man inte nödvändigtvis ha full make up på sig. Om inte annat så är det perfekt att slippa nu på sommaren när det är så varmt!

Men, det fanns en 6:e surprise i utskicket.

Jag får supertorra läppar på sommaren så den 6:e produkten de lanserar har jag använt hundra gånger om dagen i Spanien:

En läppolja (som du även kan ha på nagelbanden). Den är grym och kom väl tillhands när man låg i poolen i Spanien halva dagarna. 
Ni gamla getter får säkert samma nostalgikänsla när ni ser rollerkulan!

Kicks är deras största återförsäljare om ni är nyfikna på att prova LH’s produkter, och det tycker jag ni ska, för de är svinbra! Även om man är en ”försiktig” get och är van att vara lite mer diskret. Det finns något för alla i sortimentet.

 1. Först reagerade jag på felstavningen av fantastic på kortet… sen såg jag att märket heter fantastick. 😂
  Mvh Hon med noll koll och köper sin mascara på Dollarstore för 30 spänn

 2. Ewa skriver:

  Gosh, roll on-läppglans! När jag 1977 gick i gymnasiet i Skellefteå så hade EPA (jupp, fanns en EPA i Schtaan) så gick ett lämmeltåg av läppglanssugna gymnasiebrudar in dit, för de hade minsann i två smaker! Naturligtvis var den mest åtråvärda smaken redan slut när jag kom fram i kassakön och ställde frågan:
  – Ursäkta, har ni kvar läppglansen i jordgubbssmak?
  Kassörska i övre medelåldern:
  – Nej tyvärr, vi har bara kvar i spermamint…
  Snabbt mumlat tack från högröd sextonåring som nära nog pinkade i brallan av skratt!

  1. HAHAHAHA, men jag minns dom också!Röda ”flaskor”..

   1. Ewa skriver:

    jajjemän, och SOM man vallade truten! *garvar* sen var det väl inte så jäkla noga att de där första generationerna läppglans på roll-on snarare var uttorkande så man gick runt med läppfnas istället för de där förföriskt blanka, kyssvänliga läpparna man ville ha…

    1. Jag hade både jordgubb och ”spermamint”. Glansigt och kladdigt men helfräckt. Sen kom det lipgloss i tub som man alltid klämde fram för mycket av.
     Timmele fanns också på vårt Domus. Allt smink kostade 1.95. Jösses va grejer man hade i sminkväskan på den tiden.

     1. Märket hette Rimmel inte timmele. autostavning går på även om man rättat en gång. J-a slut.

 3. Biggan skriver:

  Du är så fin i all trutvalla. Fördelen med att vara mörk. Väljer jag ett ljust stift så ser jag ut som ett spöke. Väljer jag ett mörkt så ser det ut som om läpparna är ute och går med mig. Sen var det en sak som jag inte kan släppa. Vad jag förstår så flög du till semestern men ändå såg det ut som om du hade med dig din bil. Den som blev repad. Får inte ihop det. Sen tycker jag du är skitmodig som kör bil utomlands över huvudtaget. Jag vågar inte ens köra i Danmark. De har för fanken inte en enda vägskylt.. Stor kram och välkommen hem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..