ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Nisse hälsar

Nisse-My Love

Resor

Det finns en kille som trivs med livet och som chillar hela dagarna här. Trots värmen så tycker han att det är skönt. Badar i poolen varje dag, hänger på olika ställen runt om på terassen, beroende på var solen skiner … och har nog ingen större lust att åka hem till snön som kommer om några månader. Nisse är en kille som helst inte går utanför dörren om det regnar eller om det är för mycket snö. Då blir det tvärstopp och han vänder in.

Jag borde nog bestämma mig på riktigt om vi ska skaffa ett boende utomlands. Önskar så hårt att jag läste spanska när jag var yngre. Nu “tvingar” jag talibanen så att hon får vara tolk, hehe.

Nisse hälsar

7
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights