Nisse hälsar

Det finns en kille som trivs med livet och som chillar hela dagarna här. Trots värmen så tycker han att det är skönt. Badar i poolen varje dag, hänger på olika ställen runt om på terassen, beroende på var solen skiner … och har nog ingen större lust att åka hem till snön som kommer om några månader. Nisse är en kille som helst inte går utanför dörren om det regnar eller om det är för mycket snö. Då blir det tvärstopp och han vänder in.

Jag borde nog bestämma mig på riktigt om vi ska skaffa ett boende utomlands. Önskar så hårt att jag läste spanska när jag var yngre. Nu ”tvingar” jag talibanen så att hon får vara tolk, hehe.

 1. Cami skriver:

  Spanska är lätt, speciellt när man blir ”tvingad” att lära sig på plats. Kunde bara säga typ ”Holla! Como estas?” när jag åkte till sydamerika första gången, ångrade mig grymt när jag åkte buss från Santiago de Chile till Cusco (60 timmars resa) och inte kunde säga ett pip till alla söta latinos som flirtade.. haha. Nu när jag inte längre är ute på marknaden pratar jag flytande spanska. Pluggade en månad och lärde mig grunderna, sen har resten kommit naturligt eftersom jag babblat på.

 2. Mollan skriver:

  Men det är ju bara att plugga nu? Bara för att man är vuxen så slutar man ju inte vara mottaglig för nya kunskaper!

 3. Sötis, precis som min pälskling..:-). Fast hon gillar inte att bada…skumt.
  Vi har försökt.. Japp jag tvingar A att tolka allt åt mig oxå, hon förstår inte hur jag kan köpa en lägenhet i Spanien och inte lär mig prata spanska….ähum….nämen jag är gammal ju..ska lära mig…snart….
  Hoppas ni har det skönt och är ni på utflykt lite söder om Alicante så kom till oss, stort shoppingcenter inte långt från oss..:-)))).
  Kram

 4. Hej hej Nisse
  Jag håller med dig Nisse om att det bästa är värmen och inte den där sketna jävliga vintern. Då vill man bara låsa in sig och inte komma ut försän våren kommer. jag hatar kylan och tror att jag ska dö vareviga dag av kylan så länge det är vinter
  Kram Bella med familj och 4 katter, hehehe

 5. Hälsa tillbaka till Nisse!
  Bra att Talibanen läser spanska, som är ett ”stort” språk. Mitt barnbarn, som ska börja i högstadiet, läser spanska. Han är jätteduktig på språk, men verkar inte tycka just spanska är nån höjdare. Hoppas han tänker om. Ha en fortsatt härlig semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..