Det finns människor jag tycker borde gå och dö

Fyfan, jag är så jävla förbannad så det brinner i peruken just nu.

I Skåne finns en kille; Anton Magnusson som är en rappare och komiker. Tydligen känd för sina ”skruvade texter”. Vet du vad Anton Magnusson; man skriver inga jävla texter om att knulla barn. Du får ha vilken jävla humor du vill men pedofili är off limit din idiot.

…. och vad är Spotify för skitföretag som låter aset ha låten där?!

Jag vet inte jag men jag ser ingen som helst humor i den här texten.
Jag hoppas på riktigt att du aldrig hamnar i en situation där du behöver uppleva det en pedofil ställer till med.

Byt jobb. Idag.

 1. Ja
  Jag kan berätta för dig en hel dag hur det känns när man varit utsatt.
  Denna låt kan jag inte se nån satir i. Jag har sjuk humor men nää. Denna är osmaklig

 2. Han lyckas precis med det han vill. Han är ett geni. Det han vill med det här är att göra folk upprörda och kränka dom. Det är det som är grejen med det. Och han har verkligen lyckats. #kränkt

  1. Fast vet du, om man har en dotter som har blivit grovt våldtagen så kan jag lova dig att man har ett annat perspektiv. Det finns ingenting som kan kränka mig, men allt som har med pedofiler att göra går fetbort i min värld.

  1. Angel skriver:

   ”Simon Svensson menar vidare att om låten nu tas bort från Spotify ”får de som skriker högst som de vill”.

   ”Men också att det liksom kvittar eftersom låten inte är borttagen från universum. Troligen kommer fler än någonsin lyssna på låten nu. Så om kritikerna har rätt – att den inspirerar till pedofili – så bör vi alla hålla hårt i våra barn nu. AKTA ER!!!”.”

   Alltså, den människan får mig att vilja spy. JA, den vidriga låten kan och kommer att trigga pedofiler. Hur fan kan han undgå att inse det!?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..