ANNONS

Det finns människor jag tycker borde gå och dö

/

Fyfan, jag är så jävla förbannad så det brinner i peruken just nu.

I Skåne finns en kille; Anton Magnusson som är en rappare och komiker. Tydligen känd för sina ”skruvade texter”. Vet du vad Anton Magnusson; man skriver inga jävla texter om att knulla barn. Du får ha vilken jävla humor du vill men pedofili är off limit din idiot.

…. och vad är Spotify för skitföretag som låter aset ha låten där?!

Jag vet inte jag men jag ser ingen som helst humor i den här texten.
Jag hoppas på riktigt att du aldrig hamnar i en situation där du behöver uppleva det en pedofil ställer till med.

Byt jobb. Idag.

38
108

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00