Snusa på bebis och pedalhinkar

Igår hade jag svårt att välja vilken färg på skorna jag skulle ha. Det kanske hade varit kaxigt att ta båda samtidigt men det är lite väl utanför min comfort zone.
Det bidde rosa. Det ser ut som om de är för små, men jag har inte kört in fötterna ordentligt ser jag. 
Började gårdagen med att åka till Anneli på Brabantia.
Jag är en sucker för deras pedalhinkar och beställde en röd till talibanen för några veckor sen. Nu hade den kommit. 
Köpte även såna här i glas med mått i locket. De har slutat att tillverka dom så jag köpte dom direkt från showroomet. Perfekta att ha cos cos och annat i. Har redan ett par stycken så det blir kalasbra med några fler.

Jag kramade Anneli hejdå och åkte hem till finhooden. Bråttom till min dejt med Anna (som köpte mitt hus). Vi hörs/ses varje vecka och igår vankades det långfika på Gateau.

Jag skulle kunna äta leverpastej alla dagar i veckan. Så jäkla gott.
Finns det någon godare doft än den som en nyfödd bäbis har? 
Några timmar senare åkte jag hem och installerade min nya pedalhink. Eller talibanens rättare sagt. Hon hade en mindre förut men jag vetefasen vad ungen pysslar med på sin toalett för hon har hur mycket skräp som helst. 
Den passade perfekt till hennes röda mosaik. 
Lite senarer på dagen var vi hos veterinären. 
Nisse var inte jättesugen på sprutor men det var nödvändigt. Alla ni som minns den första säsongen av Robinson minns säkert Buba. Det är Nisses veterinär. Asbra.
Om man ska ut och resa så är det ju alltid bra med ett pass!😜
Det här kan för övrigt vara det vackraste jag vet. Liljor. Fick dom härom dagen av en bloggläsare som är i Stockholm och turistar. Vi sågs över en fika på Wilmer och hon och sonen överraskade mig med blommor. Mina favoriter … alla dagar i veckan.

 1. Älskade verkligen de rosa pupporna, fast de gröna var också underbara. Och du….du kommer nästan alltid när jag är osminkad och man ser verkligen för jädrig ut, medans du ser alltid ser skitsnygg ut! orättvist! Hur gick det med datumen och vaccinationen då? Kul med en kändisvetrinär. Jag vill också ha en minicooper!! fast jag drar nog gränsen vid rosa…..

  1. Tack men med ett läppstift kommer man långt! Jo, det gick bra. Han fixade det! Jag bidar min tid med bilen…just wait!

 2. Anna J skriver:

  De gröna skorna matchar ju huset 🙂 skorna kan stå som en/ett stilleben på verandan mot väggen till

 3. Sussi skriver:

  Resan den mannen gjort för att bli veterinär i Sverige – WOW!!
  Hörde honom berätta någon gång på 90-talet om hur han fick slita och plugga dubbla utbildningar. För djuren ser tydligen olika ut på insidan i olika länder……. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..