Oh happy Monday

Innehåller reklamlänkar

I förra veckan skrev jag nåt om att Säpofrun hade beställt likadana skor som jag från Calou och att de hade rea på flera modeller, däribland dom. Sekunden efter att jag postade inlägget kom jag på att jag ville ha ett par till i samma modell men i en annan färg. Fort som sa*an rasslade jag in på deras hemsida (var ju i Skåne så jag kunde inte åka förbi showroomet) och beställde. När man handlar hos dom så är det ett externt företag som sköter om alla leveranser. 

Igår kom paketet. Jag tyckte att kartongen var så himla stor och när jag kom hem fick jag förklaringen. 
Var som sagt superstressad när jag beställde eftersom jag var rädd att dom skulle ta slut efter mitt inlägg. Minns att jag skulle välja mellan rosa och gröna. Ähum. Jag hade uppenbarligen beställt båda. Inte alls meningen men nu när dom är här så … får dom stanna. (HÄR finns dom.)
Hade för övrigt ett roligt möte igår.
Det här företaget är distributörer av flera märken inom skönhet, bland annat Kiss New York Professionals och Vita Liberata. De sista har produkter som brun utan sol-kräm men framförallt har dom ett löst och ett hårt solpuder som är överlägset!
Jag träffade Katarina som är marknads-/försäljningschef. Vi har setts flera gånger förut och när jag drog fram mobilen för att ta en bild blev det fart på henne. ”Herregud, jag har ju inte sminkat mig idag … vänta lite!” så sprang hon iväg och drog på lite trutvalla och en kam genom håret. Sen skulle hon försöka se naturlig ut. Gick ju så där!
Till slut gick det bra. Måste förresten berätta en sak. De gånger jag tittade på den senaste Let’s Dance så var det en av danstjejerna som jag kände igen jätteväl. Katja, som dansade och vann med Jon-Henrik.
Kunde inte för mitt liv placera henne men varje gång jag såg henne på tv, eller i pressen, så kände jag starkt att ”henne har jag träffat men i nåt heeelt annat sammanhang”. Men, det gick fan inte att komma på det och det har på riktigt stört mig. Ni vet hur det är, när man blir skitirriterad över att man inte kan reda ut nåt.

Vet inte hur jag och Katarina kom in på det men jag pratade om att talibanen tävlingsdansar … jo, det var när hon frågade om jag ville prova deras lösfransar och jag svarade ”nej tack, men jag kan gärna låta dottern göra en utvärdering, hon är en sucker för fransar. Hon blev slav under såna när hon började tävlingsdansa”. Då berättade hon att hon hade en dotter som dansar … och det visade sig att Katja är hennes dotter. Sjukt sammanträffande. Jag berättade då att jag känner igen henne så extremt mycket men inte varifrån. Katarina kunde inte hjälpa mig men efter en halvtimme kom hon på det: Katja har jobbat i många år i en av Bromma Blocks butiker, Jackie. En high fashion-butik med dyra varumärken. Superduktig säljare där och jag kan ju säga att det är en grym förlust för ägaren eftersom Katja ÄR Jackie i Bromma Blocks.

Nåväl, det var inte det jag skulle prata om. Jag träffade Katarina för att vi ska försöka hitta på nån rolig tävling. Jag fick med mig lite nya produkter. En del har jag provat förut men i andra färger.

 Jag har två andra som både jag och talibanen använder. Kiss New York har bra produkter till väldigt bra priser. (HÄR)
Dom här är svinbra, i synnerhet eye linern överst. Den är grym och det var en av mina beauty-kompisar som tipsade om den. Ögonbrynspennan ska jag testa den här veckan. 
Noxidoxi är ett franskt märke som jag har skrivit om tidigare. Jobbar mycket med ”antipollution”; föroreningar och fria radikaler. Har en kompis som använder det märket och säger att det är jättebra. Jag ska definitivt prova. Särskilt skyddssprejen för håret. (HÄR)
Det här däremot, hoppsan hoppsan så bra. Eller ja, jag använder Body Blur:en till vänster. Den i mitten är en ny produkt: en mousse som man smörjer in sig med. Den till höger är samma som den till vänster fast lite annorlunda i konsistensen och för ansiktet.

Body Blur:en älskar jag eftersom den ger en superfin lyster med lite, lite skimmer. HÄR finns den. 

Använder ofta deras läppstift. Den till höger är favoriten och den är ni många som har frågat om. (HÄR och färgen heter Nut Brown) Sitter för övrigt som berg!
(Nej, jag har inget filter, det är ljuset…)
Talibanen ska som sagt vara testkanin för fransarna så de återkomma jag om. Märket Kiss är amerikanskt och i USA har dom 60% av lösfransmarknaden och 80% av lösnagelmarknaden.

Jag ska klura ihop några tävlingar och så återkommer jag. Är det något särskilt ni är sugna på?

 1. Jag beställde Calou, bruna ”Linn”. Har normalt 37,5 men beställde 37 och de satt perfekt! Verkligen jättesköna och snygga skor med härlig dämpande sula – jag är supernöjd med mitt köp! Önskar bara att de kunde göra några modeller med lite högre klack också.

 2. Mona, vart köper man Kiss-eyelinern? Jag ska köpa till min mamma som är 65+ och hon behöver en bra

  1. Klicka på länken i inlägget så kommer du in på sidan där den finns!

   1. jamen självklart…..tänkte inte på det….. 🙂

 3. Jag förstår Katarinas känsla när du drar upp kameran, fick lite panik idag, men det är bara smajla. Älskar pupporna, de ser jädrigt sköna ut och så bra ut på dina fötter, glömde fråga hur breda de är, har ju väldigt breda fötter (eller kanske normala fötter, det är alla andra som har så himla smala fötter)

 4. Lisa skriver:

  Jag vill ju köpa ett par medan maken är villig att betala😅😅😅😅😅

 5. Lisa skriver:

  Hur är de i storlek ska man gå upp i storlek?

  1. Normala, för det mesta men gå upp en storlek för säkerhets skull. Sorry för sent svar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..