Bästa starten på en söndag

Innehåller en reklamlänk till mina egna produkter

I stort sett varje helg börjar jag dagen med en frukost på Wilmer. 

Medan jag står vid kassan och funderar på vad jag ska äta så startar jag alltid frullen väry ohälsosamt.
Jag är en sucker för deras hembakta hallongrottor. Sjukt goda.

De har en miljard olika smaskiga mackor men det slutar alltid med att jag antingen äter två ägg, eller en leverpastejsmacka gjord på levain-bröd. Den kombon finns inte på menyn så den får jag aldrig fota och lägga upp. Igår körde vi en 4-timmars frukost innan jag drog iväg till Jack-Jane för att hämta bajssprejer.

Hämtar mellan 100-200 varje gång och de säljer som attan eftersom det är världens bästa uppfinning (tar bort bajslukt 100%). Vet inte varför men det säljs extra mycket just nu. Kanske folk tar med sig när de campar/tältar. Det är för övrigt en extremt bra gå-bort-present! (HÄR för dig som är nyfiken.)

Foto: Mona Lundgren

Jane skulle ha fått in några nya dofter i veckan men de är försenade från tillverkaren. och hon är måttligt glad över det. Vägrade dessutom vara med på bild; ”nä, fan heller, jag har stått och målat hela dagen och har inte hunnit duscha … så nä!”

 

 1. Hallongrottor är bäst! Men mina egna är goast! får bjussa på det nästa gång!

 2. Anna skriver:

  Alltså det här bajs-sprayet låter ju fantastiskt! Har dock inte fått tummen ur och beställt hem än men any day. Funderar på om det är så att sprayet möjligtvis dödar fotsvett också?:)

  1. Det är helt överlägset men nej, det dödar inte fotspray. Fotsprej kommer om några veckor!

 3. Tuva skriver:

  Hej Mona,

  Har du slutat sälja Poopourri?

  Mvh

  1. Hej Tuva. Nä, egentligen inte men de är så e x t r e m t svåra att jobba med. USA tycker att USA är the one and only country in the world. Jag är deras största återförsäljare i Norden men kundservice står inte högst på listan. Jag betalar alltid alla ordrar i förskott för att de ska vara lite snabbare men ändå kan de ta veckor innan jag får varorna. Eller så säger dom att ”de skickas i nästa vecka” men så går det 5 veckor. Jag kan inte jobba så. Nu har dom bytt exportchef och jag fick faktiskt mail i fredags där de undrade var jag tagit vägen. Jag mailade dom sent i höstas och bad dom i princip att hoppa och fara. Janes sprej är exakt lika bra och det kommer bli ännu bättre när hennes andra dofter kommer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..