Gult är inte alls fult

Det finns skor… och så finns det skor.

Jag har många. Av alla jag har på mig så får jag aldrig så många komplimanger som när jag har dom här knallgula. Köpte dom i Italien. Konstig historia. Var på en outlet som låg väääldigt långt ifrån hotellet. Såg dom i ett skyltfönster. Gick in i butiken. Tittade på dom men tänkte att; ”vem fan har g u l a blingskor .. nä, det går inte” … Dessutom var dom för dyra trots outletpriser. Köpte ett par andra snygga istället och åkte tillbaka till hotellet.

Nästa dag skulle vi åka hem. Kunde inte få dom ur skallen. Bestämde mig hux flux för att åka hela vägen tillbaka. Sladdade in på parkeringen 17.52 och alla butiker stängde 18.00. Kutade in i affären, får tag i personalen och ber dom skynda sig pronto please.

Två timmar senare sitter jag på flygplatsen med mina fina, fina gula blingpjuck i handbagaget.

… och svetten rinnandes på ryggen av stressen.

Men, jag är ensam om att ha gula blingdojjor i alla fall och de är sjukt snygga!

 1. Jo, i vissa fall är det visst fult. Det här var ety sådant fall… 😂

    1. Tara skriver:

     Tycker det är underbart att man kan skriva vad man tycker till Mona, även när det går emot hennes smak. Visst, hon fräser som en kattunge, men vem tar en sån söting på allvar? 😋😉

 2. Tara skriver:

  Det finns en stooor anledning till att du är ensam om detta 😘🤪

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..