Små saker som gör en glad

Tänk att det finns få saker jag tycker är lika roliga som att åka till GeKå’s i Ullared!
Maken, som är uppvuxen i närheten, är mindre road men jag skulle kunna åka hit varje månad. Lätt.
Dock kanske jag skulle undvika veckorna det är tv-inspelning. Det är tredje gången på raken som jag lyckas tajma in det här gänget så när man ser teamet sladdar man snabbt in bakom några hyllor med kundvagnen. 
Dom här not so sexiga boxertrosorna har jag använt varje dag i 10 års tid. Tur att man är gift med någon som ser andra sidor hos en, hehe!

Blir för övrigt så himla glad när ni kommer fram och säger hej till mig. Jag träffar ofta läsare men det är inte alltid som jag vågar be om att få fota. Många tror att jag är übersocial och framåt, men se, jag är inte det. Jag tar i från tårna när någon kommer fram. Trycker bort all nervositet och ser förmodligen ascool ut men är precis lika nervös som många av er.

Hur som så är jag väldigt tacksam över att ni kliver fram. Min enda möjlighet att få tacka personligen för att ni läser mig!

 1. Jag blir så jädra avis på att du jämt ränner på Gekås!! Har ju aldrig varit där, min gubbe vägrar åka förbi ens och jag kan inte köra bil dit och släpa allt som man köpt på bussen, bläähhhhh. Skulle du inte ordna någon tjejtripp dit? Jag tror aldrig jag kommer dit nånsin…..*snyft*

 2. Väntar på inlägget ”Mina fynd på Gekås” 😃
  Eller blev det bara trosor och nagellack ? 🌷

 3. Trosorna ser ut precis som mina favvotrosor som jag bara har 2 par av men dom är i lycra, vad är det här för matrial? Och hur är dom efter tvätt och ska man köpa sin vanliga storlek eller behöver man gå upp en storlek? jag ska till Ullared 5 aug så man vill ju gärna veta. Och skriver du bra ressecion om dom så kommer jag nog köpa minst 10 par, hahahahaha

  Kram Bella

 4. E skriver:

  Haha! Min pappa ringde mig förra året och sa att han köpt trosor till mig på gekås, så konstigt, skrattade ihjäl mig😂Och det var just dom på bilden. Håller med om att dom är sköna, men not so sexy

 5. Maja S skriver:

  Gekås är skitskoj!
  OM man kommer dit rätt tid på året.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..