Okej, jag ska testa era råd

Jag orkade inte vänta på min beställning så jag sladdade in på Emporia och köpte Essie  häromdagen och när jag var på GeKås passade jag på att köpa ett gäng Isadora. Plus baslack och ett topcoat. Det ska bli väry interesting att se hur länge det sitter och vilket som är bäst.
Man kanske inte är jättesmart när man köper mer än en färg innan man vet att det är bra kvalitet men I trust you!

 1. Nilla skriver:

  Jag använder alltid Essie nagellack och Essie Gel Setter som överlack, så bra! Och bäst av allt, torkar skitfort 😀

 2. Isadoras wondernails med under och överlack funkar kanon på mina naglar. Fixar dem en gång i veckan och lacket håller jättebra. Brukar ta två lager överlack.
  Ha det gott i Skåne

 3. Snygga färger du valde! Kanke inte den roligaste kommentaren men var tvungen att säga det…..

 4. Helena skriver:

  Seche vite överlack är det bästa! Då sitter vilket naglack som helst lätt i en vecka!

  1. Elenor skriver:

   Håller med. Bäst!

   1. Precis … kan köpa vilket billigt lacks om helst … sitter som en smäck med seche

   1. Seche vite överlack klart bäst och viktigt med bra underarbete då håller naglarna en v

     1. Eva N skriver:

      Åhlens och Kicks har det. Det fanns på Gekås för ett par år sen 😉

     1. Helena skriver:

      Det finns på Åhléns och Kicks tror jag!

     1. Jag håller med! Jag hittade Seche Vite genom tips av en kompis. Det gör att naglarna är torra på 5 minuter och håller bra, vilket lack du än har under. En förutsättning för att jag ska måla naglarna! 😀
      Annars har jag inte tid att måla naglarna. Förstörde dom alltid förut för att dom inte hunnit torka!
      Sedan har jag även använt Seche Vive som jag tycker håller ännu bättre och torkar lika snabbt!

     1. Glömde att skriva att Seche Vite (genomskinlig flaska) brukar finnas på GeKås (men inte Seche Vive (lila flaska)).

      1. Jävla skit: jag stod och tittade på det märket men trodde att det var ett riktigt skräpmärke. Fan också!

 5. Malin skriver:

  En av de viktigaste sakerna för att få nagellack att sitta bra och länge är att man underarbetar: applicera nagelbandsremover, peta försiktigt tillbaka nagelbanden. Avsluta med en tresidig buffer-fil som filar bort yttersta lagret av nagelns yta i två steg och polerar nageln som steg tre. Mvh Nagel-nörd. De lacker som håller bäst är sedan Essies gel-serie och Isadoras dito 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..