ANNONS

När man har kompisar med samma smak

/

Innehåller en reklamlänk

SÄPO-frun hämtade ett paket härom dagen och jag garvade när hon öppnade det. Likadana Calou-puppor som jag har! Jag får väldigt många komplimanger när jag har dom och blev sugen på att köpa ett par till. Messade Carina och frågade vilka färger de finns i och fick då också reda på att de är nedsatta i pris,
Jag har svårt att välja (finns även bruna). Instinktivt vill jag ha rosa, men gröna är ovanliga och dom är SÅ snygga i verkligheten. Jag var fräck och messade Carina att hon skulle lägga undan båda färgerna så att de inte hinner ta slut innan jag kommer hem igen. Ser att det är olika reapris på skorna så jag messade igen och frågade varför. 

Eller, vad tycker ni, rosa eller gröna?

10
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00