Du som får restaurangboken Eat Göteborg

Den här restaurangboken som jag ville ge bort …. sweet Lord så svårt att bestämma vem som skulle ha den. Av den anledningen gör jag sällan eller aldrig det. Bestämmer själv alltså.

Överlät alltså det till nån annan, hehe!

Det var många fina motiveringar men den som får boken är Conny. Detta då han önskade alla andra lycka till och inte för en sekund trodde att han skulle ha en chans då flera motiveringar var grymt bra.

Så Conny: grattis. Maila mig din adress så skickar jag boken i nästa vecka (är borta denna vecka)!

 1. Jenny skriver:

  Har också noterat det.

  1. A skriver:

   Ja, jisses! Googlade nu och det finns tamejtusan kommentarer från denne Conny på var och varannan större blogg, ibland bara med ordet ”Intressant” och så en länk till hans webbshop med elprylar.

 2. K skriver:

  Conny kanske är en jättefin person men han har ju börjat spamma varenda blogg med länk till sitt namn för att dra folk till sitt företag. Gillar inte det så mycket.

   1. Anna skriver:

    Jo, tänkte också på det. Direktlänk till en webbshop med erbjudanden i kommentaren.

    1. Jag gör så här. Om han är en bad guy så lär han ju inte återkomma för att se om han vann. Om han inte hör av sig så tar jag en annan vinnare. Astråkigt om han inte var genuin.

   1. K skriver:

    Klicka på hans namn så kommer du direkt till sidan. Elektronik.

 3. Ä L S K AR att det inte var den med finaste historien eller den med finaste motiveringen eller den med bästa rimmet som vann. Grattis till dig Conny och tack Mona för att du går emot strömmen, du utsåg en ”ovanlig” vinnare, ljuvligt att se att vi vanliga har en chans

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..