Om man fryser om röva

Innehåller reklamlänkar för mina egna produkter

Vår huvudsyssla är ju smidesprodukter men under alla år så har vi även designat ullplädar/kuddfodral av bra kvalitet. Nu säljer vi ut hela vårt lager till butikerna så vill ni göra ett sjukt bra klipp så ska ni göra det innan det är för sent. Det är asdåliga foton i webbshoppen så jag tog hem några och fotade lite i trädgården. 

Har även ett gäng typ sjalar som vi tog hem inför kyliga kvällar på balkongen/trädgården.
Dessa är mina privata så klart men det finns fler på hemsidan.
Det finns även några plädar i bomull för båten … eller lantstället!
Det finns många fler varianter av plädar på hemsidan, HÄR!

 1. Hej hej fina Mona.
  Jag har ett par frågor. Jag blir så nyfiken 😉. Är det du och maken som ritar allt ni själva designar eller är det någon annan i företaget?. Det är så fina grejer! Jag funderar på hur det går till när man designar saker 😊
  Sen undrar jag hur det går med Nisse? Utifrån det inlägget du skrev för ett tag sedan.
  Stor kram och tusen tack för din underbara blogg

  1. Vi har kvar några modeller som den förra ägaren ritade, annars ritar vi själva. Vi gör en skiss eftersom vi inte är så bra på att rita.😂 Sen tar fabriken fram en prototyp som vi ändrar / godkänner. Det går bra med Nisse, vi har fått hjälp och det blir mycket bättre.

 2. Retar mig alltid på när man skriver landstället. Det heter väl lantstället!?
  För mig heter det så i alla fall.
  Nu har ju inte jag nåt lantställe utan jag bor där folk har lantställe😁
  Har man inte nåt annat o reta sig på så kan man ju alltid reta sig på det, haha.

  Fina plädar och kuddar däremot👍😍

   1. Det enklaste är väl att skriva fritidshuset? Jag föreställer mig en mindre herrgård på engelska landsbygden när jag hör ordet lantställe. Massor med hästar och får i hagarna runtomkring och folk i ridkläder med hundar. Ja veeet….har fantasi för ett helt kompani.
    Kram på er.

 3. Tack för bra erbjudanden. Har just klickat hem två Aurora plommon. Hade även lagt pläden med knoparna i varukorgen men medan jag fyllde i adressuppgifter för betalningen så försvann pläden från både varukorgen och sidan (och betalningsbeloppet minskades förstås). Men hur kunde den swisha ur min varukorg när den redan låg där? Finns den någon annanstans (lyckas inte hitta trots vilt knappande…).

  1. Yes, only us. Tidigare var äldsta dottern med också men hon jobbar med annat nu. Vi ritar även vårt smide. Där blir vi alltid osams jag och maken. Vi har inte direkt samma smak. Har skrivit flera gånger om grejer han har designat som jag kräkts på … men som ibland har sålt så in i baljan! Han påstår att hans grejer tilltalar människor på landet (han är ju själv från en yttepytte-by).Nu jobbar jag inte längre med honom så han kan härja bäst han vill!

 4. Grattis på dagen Mona! 🎈Tack för att jag får hänga här, din blogg är verkligen en av dagens höjdpunkter. Kram

  PS. Om du inte vill ”outa” din födelsedag så publicera inte detta. DS

 5. Shoppat!

  Ett tips, då Swish är förvaltning som betalmetod – förvarna gärna någonstans (eller på flera ställen) att mottagaren är ett annat företag/namn. Jag blev lite fundersam om jag hade gjort rätt…

 6. Åh, sjalarna! Den bruna och grå hade jag velat ha. Perfekta för en kontorsfryslort så som mig! Men de verkar vara slut.
  Nåväl – kalaserbjudande var det iaf 🙂

 7. Blev kär i kudden med en Älg på, har ni inga kvar av dom?
  Tack för en underbar blogg och ta inte åt dej av alla troll, tyck synd om dom istället. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..