Jag glömde ju att berätta om Jenna

Jenna, som har gjort mina ögonbryn … och flera av era … är inte bara en ”vanlig” utövare. Hon utbildare även andra i ögonbrynstatuering, eller: kosmetisk brynpigmentering, som det egentligen heter. Hon är uppenbarligen svinbra, annars skulle hon inte få utbilda andra.

Så bra att hon nu varit på en utbildning i Amsterdam för att lära sig pigmentering på huvudet.
Det finns otroligt många män som har komplex för att de är tunnhåriga eller helt skalliga. Nu kan Jenna hjälpa dom. Det här är inget samarbetsinlägg över huvud taget men jag tycker det hela är snudd på genialiskt. Att det inte bara är vi kvinnor som får hjälp med ögonbryn och en massa andra kosmetiska ingrepp. Har ett par killkompisar som lider oerhört av att de har kala fläckar, eller är tunnhåriga så att skalpen lyser igenom och det här är helt klart något för dom.

 

  1. Även bra för oss kvinnor som har tunt hår pga ärftligt håravfall!!! Toppen ju!!

    1. Eva skriver:

      Hur fungerar pigmentering? Får man tillbaka hårväxten?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..