ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Vinnaren av ögonbryn!

Tävling

Vad roligt det var att läsa de rim som kom in. Fick några stycken via mail också, superkul!

Eftersom jag känner mig lite halvjävig så har jag bett Jenna bestämma vinnaren ….

*trumvirvel*

Tack så jättemycket för era bidrag. Lina, jag mailar dig och berättar hur du ska gå tillväga!

Vinnaren av ögonbryn!

8
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.