Vill du vinna ett par ögonbryn? – Tävling

Ni är några tusen som har läst mig i många år, tackar ödmjukast för det. Vissa av er har jag ”koll” på i en mening att jag vet lite om era privatliv. Dock har jag ett taskigt minne.

Jag skulle vilja ha tag i någon av er här i Stockholmstrakten som är ensamstående, har en riktigt jäkla dålig ekonomi och som vill ha ett par nya ögonbryn semitatuerade av Jenna. Den som vinner kan självklart bo var som helst i hela Sverige men måste själv ta sig till henne i Tumba, strax utanför Stockholm. Jag vet hur det är att leva utan att ha ett korvöre över så just därför vänder jag mig till er sen bryr jag mig inte om ifall andra blir sura på mig.

För er som har en negativ åsikt så som ”vem som helst kan ju skriva att hon har en taskig ekonomi”. Stämmer bra det, men, som jag skrev inledningsvis; genom åren har jag ganska bra koll men behöver bli påmind om vilka ni är. Jag kommer presentera några namn för Jenna och hon blir den som väljer. Behandlingen är värd 3850 kr och man måste vara beredd på ett återbesök för en ”touch up” efter tre månader. Gratis så klart. 

Eftersom man inte får lotta ut sånt här så gör jag en tävling av det hela. Jag vill helt enkelt att ni skriver ett rim om mig och det måste vara minst tre meningar! Utöver det vill jag ha en motivering till varför just du vill vinna.

Ni som vill vara anonyma för alla andra utom för mig: skriv ett annat alias/namn men använd er vanliga emailadress, det är bara jag som ser den.

Tävlingen avslutas på söndag och jag meddelar vinnare i början på nästa vecka.

Hehe, good luck med rimmet!

 1. Ett bra jobb jag har, dock inga bryn kvar. Ensam med döttrar två, så skulle denna vinst verkligen få mig att gå. (asgarvar åt mitt förskräckliga rim)

  Kram till dig!

 2. Hej,

  Jag är spruträdd/nålrädd och har typ tre ensamma små strån som inte går att göra något åt ändå men jag vill gärna vinna detta åt min lillasyster. Hon är petig med sina ögonbryn och är fattig student (hennes utbildning är inte csn-berättigad och hon har rejäla problem med ryggen och kan inte jobba så mycket, dvs. vi pratar fattig student^2). Plus att hon bor nästgårds, dvs hon kan lätt ta sig till Tumba.

  Motiveringen är att jag älskar min syster och hon förtjänar det bästa. Plus att hon fyllde år i fredags.

  Rimmet då…

  Ni ska se min systers bryn,
  de är en riktigt fin syn.
  Hon är perfektionist och petig som få,
  tänk så skönt att ett permanent resultat kunna nå.

  Hon är min älskade syster,
  men hennes ekonomi är hyffsat dyster.
  Hon förtjänar allt det bästa
  och gillar fylliga bryn för det mesta.

  Vore toppen om ni brynen vill fixa
  så slipper hon med brynpennan trixa.

 3. mamski skriver:

  Har för mycket bryn som det är. Jätteskoj med alla rim <3

 4. Mona,Mona..Mona
  Nu din uppmärksamhet vill jag låna!
  Tänk att en tävling få vinna.
  För pengar till bryn är det omöjligt att finna.
  Mona du är en kvinna med ett gott hjärta
  själv är jag något äldre,alltså ingen snärta!

  Ensamstående kvinna..med låg pension..vore kul med lite lyx..

 5. Lina skriver:

  *Ja du Mona
  Har länge dina bryn velat äga
  Mina egna är ett skämt så att säga*

  Nyseparerad och ensamstående
  Känner mig inte direkt enastående
  De sönderplockade små strecken som är mina, du skulle DÖ om det var dina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..