ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Vill du vinna ett par ögonbryn? – Tävling

Tävling

Ni är några tusen som har läst mig i många år, tackar ödmjukast för det. Vissa av er har jag “koll” på i en mening att jag vet lite om era privatliv. Dock har jag ett taskigt minne.

Jag skulle vilja ha tag i någon av er här i Stockholmstrakten som är ensamstående, har en riktigt jäkla dålig ekonomi och som vill ha ett par nya ögonbryn semitatuerade av Jenna. Den som vinner kan självklart bo var som helst i hela Sverige men måste själv ta sig till henne i Tumba, strax utanför Stockholm. Jag vet hur det är att leva utan att ha ett korvöre över så just därför vänder jag mig till er sen bryr jag mig inte om ifall andra blir sura på mig.

För er som har en negativ åsikt så som “vem som helst kan ju skriva att hon har en taskig ekonomi”. Stämmer bra det, men, som jag skrev inledningsvis; genom åren har jag ganska bra koll men behöver bli påmind om vilka ni är. Jag kommer presentera några namn för Jenna och hon blir den som väljer. Behandlingen är värd 3850 kr och man måste vara beredd på ett återbesök för en “touch up” efter tre månader. Gratis så klart. 

Eftersom man inte får lotta ut sånt här så gör jag en tävling av det hela. Jag vill helt enkelt att ni skriver ett rim om mig och det måste vara minst tre meningar! Utöver det vill jag ha en motivering till varför just du vill vinna.

Ni som vill vara anonyma för alla andra utom för mig: skriv ett annat alias/namn men använd er vanliga emailadress, det är bara jag som ser den.

Tävlingen avslutas på söndag och jag meddelar vinnare i början på nästa vecka.

Hehe, good luck med rimmet!

Vill du vinna ett par ögonbryn? – Tävling

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights