ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Har ni hört den där om elefanten?

Uncategorized

Innehåller en reklamlänk

Jag skojar lite men vill ändå att du läser. I vår webbshop säljer vi elefanter från den så kallade Elephant Parade. Jag måste berätta bakgrunden för den är fantastisk.

För några år sedan åkte en dansk man och hans son till Thailand. Där besöker de ett ställe med elefanter. Träffar på en kvinna som sköter om en sjuk elefant som råkat trampa på en mina och då förlorade en del av sitt ben. Alla vill avliva elefanten men kvinnan gör allt i sin makt för att hon ska få leva. 

Mannen och sonen åker hem till Danmark men kan inte glömma det här. Mannen kommer då på en genial idé. Han börjar tillverka elefanter för försäljning och låter en viss procent gå till en fond. Fonden växer och man öppnar världens första elefantsjukhus. Den skadade elefanten; Mosha, får en specialställning till sitt skadade ben och får därmed fortsätta sitt liv.

Verksamheten med elefanterna blir större och sprids utomlands. Vi har sålt dessa elefanter i flera år och fortfarande går en viss procent, tror det är 20%, till samma elefantsjukhus i Thailand. Nyligen öppnade man även “Elephant Parade Land” i Chiang Mang; ett utomhusmuseum med en workshop.

Varje elefant är numrerad och görs bara i en viss upplaga, man får med ett certifikat. Många målas av konstnärer world wide. De är helt fantastiska och jag har massor här hemma i huset. … men också i min webshop, HÄR!

Har ni hört den där om elefanten?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.