ANNONS

Den där klänningen ni vet …

/

Innehåller reklamlänkar

Den här här klänningen har ”förföljt” mig. Först beställde jag den, fick hem den men tyckte inte att jag passade i den. Jag är ingen klänningsböna men vill gärna vara en. Skickade tillbaka den. Trots att jag tyckte att den var supersnygg. Jag är inne på Ellos minst en gång i veckan och v a r j e gång råkade jag stöta på den.
Till slut beställde jag hem den igen. Skrev om den. Att jag skulle fråga er vad ni tyckte. Har inte fått tummen ur förrän nu. Vad tycker ni? Om ni vill se den ”rörligt” så kolla på mitt instagram. HÄR kan man köpa den. Så klart att den är på rea nu också. Morr!
Den här funderar jag på. Har ”bläddrat” förbi den flera gånger men den har fastnat ändå. Nu på bra rea också, HÄR!
Samma sak med den här …också på rea … hur fin?! HÄR!
Gillar den här också men är rädd för att den kanske är för tantig, eller? HÄR!
Jag tycker att jag har koll på Ellos utbud men den här har jag missat!
En klänning som ser ut som om den är tvådelad, finns även i svart. Perfekt för oss som vill gömma grejer, hehe! HÄR!
Åh, den här är superfin, passar dock inte mina armar men jösses så snygg! HÄR!
Ska du på fest eller bröllop så är den här given.
Finns i två färger. HÄR!

21
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00