Veckans tips

Innehåller en reklamlänk

Jag gillar att hitta lite nya saker och den här veckan har jag testat smink och nagellack från Lyko. De har ju en hel del produkter i sitt eget namn och just nu får man 20% på dessa. 

Jag är ett ”förpackningsfreak” och går igång på just sånt. Dessa är enkla och rena. Me like. Make up-servetterna fyller sin funktion utan problem. Det finns ju bra och mindre bra på marknaden och dessa ä r jättebra .. och dessutom till halva priset nu! Jag tycker att det är himla bekvämt med servetter innan man drar igång den riktiga rengöringen.
Efter dom testade jag nagellacket … som jag dessvärre inte alls gillade. Svårt att få jämnt och jag uppfattar det som lite ”kritigt”. 
Sen var det dags för test av foundation. Här har man gjort misstaget, tycker jag, att döpa dom till siffror. Jag hade svårt att avgöra vilken som skulle passa mig men chansade på nr 1. Den var alldeles för ljus MEN: jag tror att den är jättebra. Täcker bra och sitter länge. Kommer beställa nr 2 som borde passa mig bättre. 
Ögonpaletten med 6 färger är inte jättepigmenterade men det är ett bra pris. Jag har ju förlängda fransar så jag lät talibanen testa mascaran. Hon säger att den är jättebra … att fransarna blir långa utan att klegga ihop, så det blir stor pluspoäng på den också. 
Bästa överraskningen var läppstiftet.
Jag gillar matta läppstift och det här sitter dessutom superbra. Kommer beställa flera färger.

Nu får ni som sagt 20% på alla Lykos egna produkter, utom på värmeverktyg, denna vecka ut. Dock måste ni använda koden aw20lyko. 

HÄR hittar ni deras produkter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..