Fullt ös

Strax efter 8 igår morse hämtade jag Andreas och åkte ut till Medium-Christina. Hon skulle köra en reading på honom medan jag väntade i hennes vardagsrum. 

Jag har en så sjukt jäkla snygg klänning/tunika som jag köpte förra sommaren. Funderar på att köpa tyg och anlita nån som kan sy och få ett par till uppsydda. Det borde väl inte vara jättesvårt för nån som är duktig, eller?
Readingen drog ut på tiden och efteråt tog vi en långfika. Det är ju sista året i år som Alcazar spelar och de firar samtidigt 20-års jubileum. Det är verkligen en epok som går i graven. 
Jag släppte av Andreas i stan och drog vidare till Let’s Face It. De bjöd på lunch och berättade om lanseringen av en ny brun utan sol som de tagit fram tillsammans med profilen Ida Warg. En parfymfri och vegansk produkt. 
Ida berättade att hon alltid varit toksåld på BUS-produkter och nu äntligen tagit fram en som fyller alla de tuffa krav hon har på en perfekt produkt. 
Måste säga att förpackningarna tilltalar mig och det ska bli spännande att prova. Jag har ju kört TanCan i flera år och än så länge inte hittat något bättre. Jag återkommer om vad jag tycker när jag har testat.
Som alltid när Let’s Face It/IDUN är involverade så är det bra uppstyrt.
Ida hade önskemål om att det skulle serveras vegansk lunch. Jag är ju … ähum … kanske inte riktigt så vegansk av mig men bangar inte för att prova … och det v a r gott! 
Cecilia är företagets PR-chef och henne har jag träffat ett gäng gånger tidigare. Hon berättade att hon hade skickat in sitt DNA för att ta reda på sitt ursprung. Jag blev svårt sugen på att göra samma sak. 
Efter lunchen hann jag hem och jobbade en stund … för att lite senare åka vidare till Lena på L’Oréal. De har ju sitt huvudkontor här i Bromma och vi skulle på ett event några timmar senare. Lena är Sverige-ansvarig för SkinCeuticals, ett hudvårdsmärke som jag använder. The väry best on the market. Hudvårdens Rolls Royce. Men, det är dyrt så man får vara noga med vilka av seriens produkter man investerar i. För det ÄR en investering när det kommer till hudvård. Det lönar sig alltid med bra produkter och har man väl börjat med det här så är det stenkört. 
När Lena gick på toa noterade jag en tidning i hennes väska. Alltså. Hemmets Journal. Det läste min farmor när hon levde. ”Men för faaaan Lena, v a d är det här?!”

”Jomen alltså, jag måste ju ha något att läsa när jag är ute och åker (hon reser som en tok å jobbets vägnar) … men jag har Amelia också!” 

Vi skulle på ett event lite senare i närheten men hade ett par timmar över. Gick ned till vattnet och satte oss. Stockholm är så oerhört vackert när solen skiner. 
Två lik. Lena var från början en bloggläsare men har med åren blivit en nära vän. Hon är utbildad hudterapeut och en jefel på hud och är den som fått mig att absolut, under inga omständigheter, visa mitt ansikte i solen. 
Vi upptäckte att vi verkade sitta mitt i ett utomhusgym. 
Det där såg ju inte jättesvårt ut så Lena tyckte att jag skulle prova så att hon kunde filma och lägga ut på mitt instagram. Ni som följer mig har ju sett hur bra det gick. Not.
Lena kunde för sitt liv inte fatta varför jag inte orkade ta mig upp och hänga så där som killen gjorde. ”Hur svårt kan det vara?!” sa hon … och skulle hiva sig upp. Hej och hå vad det inte gick. 
En minut senare landade hon pladask i sanden. Fifan som vi skrattade.  
Efteråt knatade vi bort till McDonalds och tryckte i oss lite sötpotatis. Potatis är min akilleshäl. 
Mätta och belåtna gick vi bort till kvällens event. Akademikliniken har öppnat en ”Walk in clinic” här i hooden. Där kan man få diverse behandlingar när det kommer till fillers, botox och annat smått och gott. Jag går ju hos Jenny på ArtFace och hon har jobbat 12-13 år just på Akademikliniken och det var där jag träffade henne för första gången. Bekvämt för alla Bromma-tanter att ha en bra och seriös klinik nära boendet!
Eftersom det var i Bromma så träffade jag givetvis många kompisar. Flera som inte vill synas bild dock. Det är ju fortfarande a big no no det här med att prata öppet om att man använder botox och fillers. 
Jene och Lena.
Maria, min f d granne som sedan länge är ”en i familjen”. 
Christina … som jobbar på PR-firman Svensson Kommunikation och som var den som arrangerade kvällen. Christina är för övrigt gift med Niklas, vår mäklare och deras ena dotter spelar fotboll tillsammans med talibanen. De två är också BP’s ungdomsreportrar. Japp, mycket inavel här i hooden. Intill henne står min fina tandläkare Tove. Bäst och med största hjärtat.

Jaa, det var en lång dag men det var kul som attan. I helgen har dansskolan terminsavslutning. Det betyder att skolans 2.200 elever uppträder i 6 shower under lördag och söndag. Jag är ansvarig för caféterian tillsammans med Håkan … som är gift med dansskolans ägare Malin. Han och jag ska idag åka och köpa allt som ska säljas.

Men allra först ska jag förbi mitt gamla hus. Anna är kanske inte ett hemmafrumaterial. 

För ett par veckor sen bjöd hon över mig på fika. ”Tänkte bjuda på lite vaginakakor!” 

Igår fick jag ett sms: 

Snart kan hon vikariera som bagare på Gateau här i finhooden!

 1. Inget fel med att läsa Hemmets Journal, Allers, Allas, Hemmets Veckotidning! Dom har jag läst sen jag var typ 25.
  Älskar dom! Jättebra blandning!
  Inga andra tidningar läser jag.
  Hur kul är Amelia liksom?

  Spännande med reading! Hoppas Andreas tyckte det var kul!

  1. Mm, men du vet ju hur det är: vissa saker förknippar man med barndom. Liksom små virkade dukar. Äh, du fattar vad jag menar! Ja, Andreas tycket att Christina var svinbra!

 2. Jag vill inte underminera papperstidningsbranschen men häromåret fick jag av en slump veta att Readly.se (hoppas adressen är rätt)fanns.
  För ~ en hundralapp i månaden har jag och fyra (fem?) gästabonnenter på mitt konto tillgång till en otrolig mängd digitala tidningar, magasin och tidskrifter på diverse språk.
  Nja, jag var skeptisk, ville ha min papperstidning.
  Men, Readly är helt fantastiskt till ett otroligt lågt pris. Jag skrev nyligen till dem, häpnade och tackade för att de finns.
  Så, bortsett från att det drabbar papperstidningsbranschen, är det ett hett tips att bli Readly-prenumerant.
  I mitt barndomshem fanns det kanske egentligen inte pengar till det men Allas och Allers inhandlades varje vecka.
  Och Mitt Livs Novell – kära nån. Kommer ni ihåg den!?

 3. Jag är ju liiiteee äldre än dig och jag har Allas bl a för att få korsord och lite blandad läsning. I min barndom bytte mamma och hennes väninnor veckotidningar med varandra, nån köpte Allers, nån köpte Husmodern, Året Runt osv.

  1. Men vänta nu, är du äldre än jag? Är du född på dom siffrorna du har i din email? Har alltid, av någon anledning, fått för mig att du är mycket yngre än jag, hehe!

   1. Haha, ja jag är född på de siffror jag har på mejlen! 👍
    Jag är rätt barnslig så det är säkert därför du trodde jag är yngre!😚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..