Gaaahhh, det här med sommarklänningar

Innehåller reklamlänkar till en massa fint!

Jag har SÅ svårt att kanske tro att jag kan bära klänning. Vet att det sitter i huvudet och jag vill så gärna men tycker att jag ser skitkonstig ut. Nu är det ju svår rea på en himla massa kläder och med tanke på att vädret är fantastiskt så vore det ju skönt om man kunde lufta Fiffi lite när vinterhelvetet äntligen är förbi. 

Den här är supersnygg men se, inte en chans att jag har något som slutar ovanför knäna. Någon här inne tipsade mig om att man kunde ha tajta shorts/byxor under … så det skulle jag ju kunna tänka mig. HÄR finns den. 
Den här har perfekt längd men då får jag problem med behåbanden. Asfult när dom syns. Tycker jag. Axelbandslöst funkar inte eftersom mina boppar upptar 70% av min kroppsvikt. HÄR hittar du klänningen. 
Älskar den här, men så var det det här med bara armar. Jag vet. Mina issues är inte normala. HÄR hittar du klänningen. 
Är det tantvarning på den HÄR?
Denna är också fantastiskt, kostar dock ett par kronor mer men frågan är om det inte är värt det. En sån kan man ha i många år. HÄR.
Tänker på det här med kroppsformen. Eftersom jag har stora boppar så antar jag (?) att jag ska ha något som markerar precis under bysten. Änybody som har koll? HÄR.
Den här kostar bara 139 kr! HÄR
Älskar den här så den klickar jag hem. HÄR. Man måste ju prova åtminstone.
Jag vet att blommigt gör att man ser stor ut men how lovely är inte den HÄR?!
Gillar den HÄR också!
Sjukt snygg … också. HÄR
Undrar om jag har tappat greppet helt när jag bara fastnar för mönstrat … HÄR.
Lite pippisar kanske? HÄR!
Tokfastnade för den här svarta. HÄR.
Men alltså. Klänning?! Ser mer ut som en morgonrock. Eller så är det jag som inte fattar mig på mode. Ugly as hell. HÄR.

Japp, det var veckans klänningstips. Hoppas att ni hittar något. Det är bra priser!

 

 1. Hej Mona! Måste bara berätta jag beställde sprayen shit happen för ngr dar sen och den kom idag! Va lite skeptisk men den funkar ju!! Har superproblem med magen efter cancer behandling för tio år sen! Är idag frisk men magen är som den är… och lukten ibland🙈🙈 men testade sprayen nyss luktade inget illa alls!!!!!! Ville bara säga tack och stor kram💕💕 cattis

 2. Omlottklänning så det blir v-skärning är fint om man har stora tuttar. Brukar sikta på det själv och ha linne under om det blir för urringat 🙂

 3. Ok, här
  Kommer några tips från en med kroppskomplex.
  Ärmlösa klänningar, bär en tunn långärmad/kortärmad kofta eller en jeansjacka över. Man kan också ha en tight t-shirt under klänningen om man inte vill exponera grevinnegardinerna.
  Korta klänningar, tights alt tights byxor under eller förläng med snygg underklänning eller kjol.
  Och morgonrocken var kanonsnyggt!

 4. Fast vet du Mona, livet blir så jävla mycket roligare och enklare om man skiter i alla ”klädregler” om vad man ser smalare ut i, eller vad som är ”passande” för ens kropp och ålder. Köp det du tycker känns bra på och som du tycker är fint! Skit i om det är mönstrat eller inte osv.

 5. Men fan vad issues du har. Jag är ju också opad med fladdriga ben, fladdrigt mittpart (som flyter runt kroppen som en manet när man badar) o fladdriga ärmar – dock numera små jätterynkiga bröst o jag har jättemycket klänningar, helst tighta (som håller ihop kroppen) o korta (som i över knä men inte hej jag är 14 o vill visa de rynkiga skinkorna).
  Släpp dom tankarna – du är snygg oavsett, testa så ska du se att personligheten överskuggar allt annat så ingen annan bryr sig om tantknän.
  Jag blir fortfarande förvånad när jag får komplimanger (även från kvinnor) eller uppskattande blickar av alldeles för unga män 🙂

 6. Jag minns att du haft på dig en svartvit omlottop från Ilse Jacobsen som satt supersnyggt på dig. Jag tycker därför att du ska prova en av hennes omlottklänningar; de har en smickrande skärning för stor byst, lagom längd och snyggt fall i tyget. Camilla Thulin har också väldigt snygga omlottklänningar om än i en lite högre prisklass -men det är det värt om man hittar något man verkligen trivs i och faktiskt använder!

  1. Grejen är den att jag gillar Ilse-klänningar men jag tycker att de är 10 cm för korta. Har några av deras superlånga och de funkar men de är mer ”finklänningar”. Enda nackdelen med det snittet är att brösten kommer i fokus. Me don’t like riktigt.

   1. -Då måste du prova Camilla Thulins klänningar, de är perfekta i längd, slutar precis under knät. Känns väldigt välsydda och ”dyra” dessutom. Finns ju på Bromma Blocks på ”Katarina och vänner” om du vill prova. Kolla in klänningen ”Marbella” i cerise!

    1. Åh, TACK för tipset. Träffade för övrigt Katarina igår kväll … (våra döttrar är nära vänner och går i samma klass!)

 7. Om du nu har en rakare/vidare modell av klänning – prova köpa ett band/snöre (man kan ju välja ngt som är i princip osynligt eller som smälter in o passar klänningen (köps på tygaffären)) att knyta runt midjan eller högre upp, löst eller hårt beroende på vilken effekt du vill uppnå. Prova vettja.

  Jag gillar också klänningar som slutar nedanför knä o som har trekvsrtärm – det är den bästa modellen. Och så får de inte vara rundringade för snävt i halsen (skrynklet du vet). Fan, det är en jävla djungel.

 8. Nej, morgonrockskläningen ger mig rysningar. Vem vill se ut som som en död gammal playboystofil liksom. De flesta andra var snygga och omlottklänningen såg riktigt fin ut på bilden iaf..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..