Bajssprejer

Innehåller en reklamlänk

Jag har packat bajssprejer så det står härliga till under hela veckan men igår tog de slut igen, trots påfyllnad i veckan. No wonder för det ÄR verkligen bra grejer.

Får hem en leverans på måndag så det är bara att fortsätta att beställa! Jag har pratat med Jack-Jane, som är den som tar fram dom åt mig, och hon berättade att i slutet av juni kommer det 3 nya dofter plus fotsprej. Yeeaaay!

Ni som inte har provat det här: gör det! Spreja 2-3 sprut ned i vattnet INNAN du sätter dig och hokus pokus, så är stanken borta. På riktigt. Älskar när jag får mail från läsare som ba’ ”OJ det funkar ju verkligen!” Det är eteriska oljor som ”kapslar in” lukten och därmed gör så att det bara doftar yummie yummie.

Den är dessutom en extremt bra och rolig ge-bort-grej.

HÄR hittar du den.

 1. Tina skriver:

  Förstår att bajset måste ner under vattnet för att det ska funka. Då kommer det inte gå för en sån som mig som lägger ett kg papper innan så det inte ska låta plums😂

 2. E skriver:

  Jag tror på dig när du säger att det fungerar, men jag har så svårt att förstå varför man skulle lägga pengar på det. Precis alla bajsar och det luktar bajs, så förstår inte grejen haha

  1. Det har nog mer med hänsyn till näste man att göra. I alla fall för mig!

   1. E skriver:

    Jag tar väl ingen hänsyn då kanske hahaha

 3. Tove skriver:

  Får du tillbaka ditt skospray någon gång? Det är också extremt bra, tycker jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..