ANNONS

När man får göra ett riktigt roligt studiebesök

/

I höstas var jag i Rom med Daisy Beauty Magasin. Där träffade jag Tommy.

Jag blev nästan lite kär i honom men han spelar lyckligtvis inte på min planhalva … kunde ha blivit småjobbigt annars! Nej men allvarligt. Vi har ett stort gemensamt intresse, som jag inte tänker outa honom med här, hehe! Jag är för övrigt grönjävligt avundsjuk på honom då han har ätit på en av Lisa Vanderpumps restauranger i L.A.

Tommy är ansvarig för Dermalogica i Sverige. Ett professionellt hudvårdsmärke som är ett av marknadens absolut bästa. De är dessutom störst i branschen och det är tuffa krav för att få arbeta med det. Bland annat måste man vara hudterapeut och man kan bara köpa det från ställen som har en fysisk verksamhet och inte bara en onlinebutik.

Det Tommy har gjort smart är att de som jobbar med Dermalogica på NK och Åhléns (Gbg och Sthlm) är a) hudterapeuter b) anställda av Dermalogica. På dessa ställen har de funnits i över 15 år. Helt galet bra och det om något talar ju för nivån på märket. De finns även i Mall of Scandinavia (På Kronan Care & Beauty). På alla ställen kan man boka behandlingar.

Jag har varit på ett par salonger genom åren som har deras produkter och de är verkligen bra. Sedan i höstas använder jag kontinuerligt en exfolierande rengöring från dom. Ett pulver som aktiveras vid vatten och som är så milt att man kan ha det varje dag. Älskar det. Har även en annan rengöringskräm från dom som jag alternerar med. Eftersom det är ett dyrt märke så snålar jag.

När vi träffades i höstas så visade det sig att de har sitt kontor på samma gata som vi har vårt. Lätt att hitta dit med andra ord. 

De har fantastiska, f a n t a s t i s k a, lokaler. Glömde bort att fota det mesta men lyckades med några bilder … 
De har egna utbildningslokaler.
Lokalerna är ljusa och fräscha men min mobilkamera suger. 
De har ett VIP-rum för särskilda gäster. Kom på att det vore roligt att ha ett event här.
Dog lite när jag såg tapeten. KOLLA!
Det visade sig att den har Tommy designat själv. I love, love, LOVE it! Det är för övrigt han som har designat kontoret och det råder ingen tvekan om vem som har talangen för sånt i hans äktenskap!
Noterade för övrigt att det är fler än jag som är en sucker för Brabantias grejer, hehe!

Det som slog mig under hela rundvandringen var hur härlig miljö det var. Jag blev presenterad för alla som jobbade och de var jättetrevliga och välkomnande.

Tommy hade beställt upp en god lunch och min planerade timme drog ut väääldigt på tiden. Jag älskar att träffa intressanta människor. När man är gammal så blir man mer selektiv med hur man spenderar sin tid … framför allt med vem/vilka … och timmarna med honom var veckans bästa so far. Innan jag skulle gå visade han mig deras ”sminkavdelning”. 

Det visade sig att de även är distributörer för ett sminkmärke som heter Jane Iredale. Ett så kallat ”high end”-märke som också bara finns på salonger eller onlinebutiker med fysiska butiker. 
Jag fick med mig ett presskit. Läppstift som även funkar som rouge. Pudret är en foundation och den har jag på mig idag. Superfin och skön. Mjuk som attan. Om en fast foundation nu kan vara det! Jag använder ju lös foundation: bareMinerals sedan typ 20 år tillbaka, men det här ska tydligen vara ännu bättre. Är dock ovan vid foundation i fast form men det måste ju vara en vanesak. Den röda flaskan är en sprej som fixerar mineralmakeupen. Aldrig heller använt tidigare. Är det någon av er därute som har provat det här märket? Ser att det finns HÄR och jag har precis beställt en primer; 
Jag är en sån som snöar in på samma sak. Om en produkt är bra så använder jag den år ut och år in. Måste bli bättre på att prova nytt. Som den här. 
Jag är för feg för att chansa så i stort sett allt jag köper, köper jag på rekommendationer. 
Såg att de även har ”pennläppstift”. Är det nåt ni har testat? Om så; är det svårare att sätta på det jämfört med ett klassiskt läppstift?

Sweet Lord, so much to learn!

Just det. Medan jag skriver det här så kommer jag på att jag ska nog höra med Tommy och jag kan få ha en tävling. Eller kanske ett par. En med Jane Iredale och en med Dermalogica.

Ska jag fråga?

11
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00