Att träffa folk man tycker om

Att ha på sig mysdress från Lidl …
… åka in till favorithaket … 
… träffa fin kompis
… och smida roliga planer är svårslaget.

Den här veckan är fullproppad med skojsigheter. I helgen ska jag åka bort med Medium-Christina. Jag är inte riktigt bekväm med vad vi ska göra och jag ska berätta i ett annat inlägg.

… men allra först ska jag äta en god lunch med Tommy … som är ansvarig för hudvårdsmärket Dermalogica här i Sverige. Vi träffades första gången i London i höstas och har försökt få till en lunch länge. Han är en extremt rolig prick så det ska bli sjukt kul att ses!

 1. Liv skriver:

  Hej!
  Vill bara säga att vi ses i helgen. Är också obekväm med det som komma skall men det ska bli spännande.

 2. Men när jag öppnade din sida för tredje gången så kom bilderna fram 😀

 3. Och jag som läser din blogg via Chrome ser bara suddiga bilder…..

 4. Tarja skriver:

  Hej Mona!
  Jag har en stund över på lunchen och passade på att kika in hos dig. Jag vill bara informera dig att kommentera i din blogg med webbläsaren internet explorer 11 inte fungerar. Ja jag vet vi har en gammal standardläsare, men jag har högre behörighet på min dator så jag har både edge , mozilla och chrome som läsare också och de fungerar klockrent, du har kanske informerat om detta i något inlägg som jag missat. Men då behöver du inte visa denna kommentar. ha en underbara dag idag. Tarja

  1. Testa att högerklicka och välja att öppna länk. Låter som jag är nån sorts hacker, men jag upptäckte det av en ren slump…

   1. Tack! Jävla tur att jag har er läsare som vet hur man löser problem!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..