ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Att träffa folk man tycker om

Uncategorized

Att ha på sig mysdress från Lidl …
… åka in till favorithaket … 
… träffa fin kompis
… och smida roliga planer är svårslaget.

Den här veckan är fullproppad med skojsigheter. I helgen ska jag åka bort med Medium-Christina. Jag är inte riktigt bekväm med vad vi ska göra och jag ska berätta i ett annat inlägg.

… men allra först ska jag äta en god lunch med Tommy … som är ansvarig för hudvårdsmärket Dermalogica här i Sverige. Vi träffades första gången i London i höstas och har försökt få till en lunch länge. Han är en extremt rolig prick så det ska bli sjukt kul att ses!

Att träffa folk man tycker om

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.