ANNONS

Ni som undrar över schampot …

/

Innehåller en reklamlänk

Jag har fått mängder med mail där många undrar vilken sort av Shu Uemuras schampo man ska ha. Well, det är ju aningen olika beroende på vad man har för behov. Det enda jag vet är att det är ett extremt bra schampo!

Vet inte om jag har nån frisör bland läsarna som kan svara på era frågor … om ni ställer dom i kommentatorsfältet?!

När jag var inne och tittade på hemsidan så noterade jag att man kan fylla i vad man har för typ av hår och då får man upp förslag som ska passa.

En annan sak för er som har beställt: var NOGA med att blöta hela håret och ta bara en liten klick schampo, typ en enkrona, och massera in. Bäst beviset om håret är genomblött är att först då löddrar det. I början tyckte jag att det var skitkonstigt eftersom det inte blev så mycket lödder men så fick jag info om att håret alltså måste vara ordentligt blött. Det är dyrt men väldigt, väldigt drygt.

Att man behöver så lite schampo beror på att det inte är så mycket vatten i själva schampot. Som det är med allt det som säljs i matbutiker. 

Jag har färgat, tunt och fuktfattigt hår så ovan schampo är det som gäller för mig.

Eftersom jag vid ett tillfällen har fått håret blekt så alternerar jag mellan två balsam. Dels det gröna som har arganolja och därmed är läkande …

… och den orangea som tillför fukt till mitt superknasttorra vinterhår.

Sen har jag använt den här inpackningen två gånger. Innehåller också arganolja så den är reparerande. Det enda jag tycker är aptråkigt är att man måste vänta 5 minuter innan man sköljer ur den. Jag vill gärna göra sånt här i duschen men vad f-n hittar man på i 5 minuter? Det tar ju inte 5 minuter att raka benen direkt. Förslag änybody?

En annan av deras produkter som är SVINBRA är den här oljan. Jag har tunt och mycket hår och därmed jobbigt att kamma ut. Supertrassligt. Den skyddar dessutom mot UV-strålar.

HÄR hittar ni hela utbudet.

28

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00