ANNONS

Where to buy

/

Innehåller reklamlänkar

Det kommer mail om läppstiften jag skrev om igår. Sen är det flera som vill veta varifrån min läppenna kommer. Så här; under flera år valde jag bort läppstift i starkare färger (och en del mindre starka också) för att de ”flöt ut”.

Mina kära beautykompisar som jag hänger med lärde mig bästa tricket: genomskinlig läppenna. Den är som en barriär. Svinbra. Finns dyra och billiga. Bra och dåliga.

Jag fick tipset om den HÄR. Billig OCH superbra.

Det här är dom jag köpte härom dagen, färgerna Acme och Bella. 99 pickadoller. HÄR hittar du dom.

Har ju mitt favoritläppstift (från Kiss New York) väldigt ofta och varje gång får jag mail om ”vilket märka och var?”. Beställer från Lyko.se men just den här färgen, Retro Red, är tillfälligt slut men de finns många andra snygga färger. Deras läppstift sitter för övrigt som berg. HÄR hittar du dom.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00