Veckans tips

Det var någon av er här inne som gav mig ett tips för en tid sen. Jag brukar ibland undra hur mycket av mina kläder som jag egentligen använder.

I och med att vi flyttade passade jag på att rensa bort hur mycket som helst som jag gett vidare till andra. Det är vår och sommar nu så jag har packat upp säsongens kläder. Nu återstår bara att färgkoordinera eftersom jag får mässlingen när jag ser den här färgoredan.

Ujuj, nu kom jag av mig. Jo, hur fasen vet man vad man egentligen använder? Fick det fiffiga tipset att man sak vända galgen efter varje gång. 

Alltså. Jag tar ett klädesplagg, använder, tvättar och hänger tillbaka det bakvänt. Även nästa gång. Sen, när ett år har gått, då går man igenom och tar bort det man inte använt.

Himla fiffigt!

 1. Apropå ingenting alls så kan jag nu läsa kommentarer OCH kommentera… Men jag måste högerklicka på Kommenteraknappen och välja Öppna länk.

 2. Kattis skriver:

  Jag anmälde just Jeanette till Aftonbladets Sveriges hjältar grej. Hjälper det om fler anmäler samma? Hon förtjänar att vinna! 🙂

  1. Åh vilken bra grej. Ska läsa och skriva inlägg om det, tack!

 3. N. skriver:

  ..och jag har lärt mig att alla galgar ska hänga åt samma håll.
  Börjar det brinna och det finns tid att rädda kläder så går inte det om det är oreda bland galgarna. Är alla däremot åt samma håll så går det att lyfta av en famn åt gången. 🙂

  1. Tess skriver:

   Då kan man ju börja med att ha alla galgarna åt fel hål, så får man bara med sig kläderna man använder 😉 Fast ska man verkligen ta med sig kläder om det börjar brinna?

   1. N. skriver:

    Nej, inte man själv kanske men räddningstjänsten kan plocka ut sånt om det är läge för det. 🙂

   1. Men, det är ju fan en ännu bättre idé, då får man ju med sig dom kläder man brukar använda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..