ANNONS

Tänk att lite färg och rätt kaffe kan lyfta humöret

/

Igår fick jag för mig att spendera större delen av dagen med mig själv, vilket inte händer alltför ofta. Drog iväg till Bromma Blocks och sladdade in på Espresso House.

I flera år så har det sett rätt sunkigt ut där men för ett tag sedan byggde dom om och nu är det SÅ fint.
Blev extra glad när jag såg vad som stod längst ned på skylten. Bra där!

När jag skulle beställa min vanliga ”Flat white”, som är det närmaste cappuccino man kan komma hos dom, fick jag hjärnsläpp. Hör inte ens vad som kommer ur munnen utan tror att jag beställer det.

När jag smakar höll jag på att ramla ur stolen. Sött så ända i baljan. Jag undrar om baristan har gett mig fel när jag tar en sipp till men konstaterar att det har hon inte alls … för jag har beställt en ”Chailatte”. Det består av allt annat än kaffe. Ett speciellt pulver med 2000% socker. Jag började min ”karriär” som Espresso House-kund med just chailatte. Drack flera om dagen under ett par års tid. Idag kan jag inte ens fatta hur det gick till för den är … inte så god. 
Det var bara att resa på plattröven och gå och beställa rätt.  
Efter min ensamlunch knallade jag bort till Åhléns. Svårt sugen på ett läppstift. Kunde inte undgå den här sektionen: svinbra sminkborstar till bra priser.

Jag har ju förmånen att ha tre av Sveriges duktigaste make up-artister som kompisar. Lina, Kicki och Bella. Frågar dom om råd i vår gruppchat.


Har som sagt testat Maybellines så nu ville jag prova NYX. 
För ett par år sedan hade jag inte gått utanför dörren före 19.00 med färgade läppar. Kände mig som en första klassens hooker.

Är ni lika anala som jag var, eller har ni också kommit på att livet blir lite roligare med färg?!

8
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00