ANNONS

Ni är många som har frågat

/

Inlägget innehåller reklamlänkar

Härom dagen hade jag på mig ett läppstift här i bloggen och jag har nog aldrig fått så många mail där man undrar vad det var för märke.

Jag har märkt att jag verkar föredra matta läppstift och sedan jag började använda en transparent penna, som gör att läppstiftet inte flyter ut i mina munrynkor, så är det mycket roligare att ha läppstift framför läppglans. Jag målar med pennan runt läpplinjen och sen smackar jag på läppstift. Himla bra. Ska bara vänja mig lite mer vid starka färger. Tycker det är supersnyggt på andra men känner mig lite obekväm i det, trots att jag får många fina komplimanger när jag har det. 

Det ni specifikt frågat om kommer från Kiss New York. Ett billigt och bra märke, som finns i flera färger. Just nu är det dessutom kampanj på dom HÄR. Färgen sitter som berg och h e l a dagen! (Min färg på fotot är Nut Brown.)

De har även en ögonskuggspalett med bra pigment till en väldigt billig penning, HÄR.

4
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00