Utslagen

När man har en hund som har varit på Agility-kurs i tre dagar.

Nisse är världens piggaste hund. Går och lägger sig för natten samtidigt som oss. Sover räv då och då på dagarna men är superaktiv. Igår när han kom hem tog det 48 sekunder, sen dog han på soffan och det gick fan inte att få liv i honom.
Efter ett par timmar ansträngde han sig och öppnade ögonen halvvägs.
I två minuter. Sen slaggade han in igen.
Jag måste uppenbarligen skicka honom på kurs oftare för jäklar så kul han och talibanen har haft det.

  1. Gaah, kanske. Har ett möte på från kl 13 som kanske inte blir av. Vet mer ikväll … (Är upptagen innan dess.)

 1. Kommenterade ditt förra inlägg både från mobilen och datorn. Men det funkar inte! Återstår att se om detta funkar.

  1. Har varit på Bonnier idag och de förstår inte varför inte Bloglovin får uppdaterade inlägg. De har mailat dom och frågat så nu väntar vi bara på svar…

 2. Underbart med hundar som har jobbat sig trötta. Vi har två stycken som var helt slut efter en påskhelg på landet. Att pulsa i djupsnö kan vara väldigt tröttande.

 3. Hej Mona! har missat lite de sista dagarna i din blogg men har för mig att du skrivit om problem med bloggen å du kanske redan förklarat just detta problem MEN jag kan inte se dina foton alla är ”blurrade”.. använder Mac dator. :/

  Veronica

  1. VA, du är den första som har det problemet. Jag vet att om man scrollar för snabbt så blir dom blurrade. Jag har också Mac. Mirka ”testkörde” min blogg och hon har också Max. Liksom Bonnier … där jag var igår. Kör du via Google Chrome?

   1. Jag använder vanlig firefox webläsare och har aldrig haft problem förrän de senaste dagarna. Testade nu genom mobilen å då kunde jag se fotona i dina inlägg..
    Kanske är från min sida att det är problem en det jag inte har samma problem på andra sidor 🙁

    1. Mm, det måste vara så. Och du borde få samma problem om du är inne hos Mirka/Tofby, eller de andra som är knutna till Bonnier. Nu ligger vi alla på samma server.

   1. 🙂 tack! det är säkert skit-bakom-spakarna hos mig men blev misstänkt när det varit lite annat strul med blogflytten. Klart jag stannar kvar, du är ju fantastisk! Nu ska jag re-install firefox. Trevlig helg Mona!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..