ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Utslagen

Nisse-My Love

När man har en hund som har varit på Agility-kurs i tre dagar.

Nisse är världens piggaste hund. Går och lägger sig för natten samtidigt som oss. Sover räv då och då på dagarna men är superaktiv. Igår när han kom hem tog det 48 sekunder, sen dog han på soffan och det gick fan inte att få liv i honom.
Efter ett par timmar ansträngde han sig och öppnade ögonen halvvägs.
I två minuter. Sen slaggade han in igen.
Jag måste uppenbarligen skicka honom på kurs oftare för jäklar så kul han och talibanen har haft det.

Utslagen

21
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights