ANNONS

Sweet Sunday … on a Monday

/

Inledde gårdagens röda dag med en frukost tillsammans med lite kompisar på Wilmer.

Malin hade påbörjat frukosten åt oss.

Några timmar senare var det dags att åka till Jouli på Salong Bond. Det finns två saker som på riktigt får mig ur balans: grått hår och oordning. De som känner mig skriver lätt under på det. Känner ingen som hatar grått hår så mycket som jag gör och jag kommer ALDRIG att förlika mig med det. Kalla mig ytlig men så är det.

Just det, mitt emot salong Bond på Grev Turegatan ligger Select Collection. Inte bara en resebyrå. Längst in finns ett spa där man bl a kan få massage. Den BÄSTA massagen jag någonsin fått. Måste boka tid igen.

Jag har känt Jouli sen hon ploppade ut från sin mammas mage. Så himla kul när ens kompisars barn blir vuxna. Jättekul. Tills man tänker på att man själv har åldrats. Inte lika kul då. 

Jouli åker till Grekland på fredag. Hon ska hälsa på sin farmor. Jag är sjukt sugen på att åka nånstans också men det finns ingen tid för det just nu.

Älskar skallmassagen jag får varje gång.

Ett jefligt trött fejs.

Men, man kan ju alltid låtsas att man är go, glad kexchoklad. Funkar för det mesta.

Jag älskar ögonblicket när man är färdig och allt det grå är puts väck.

Amen fatta att jag är nöjd!

Hörni, om ett par timmar lägger jag ut ett inlägg om problemen här i bloggen. Kan ni vänta till dess och då kommentera de problem ni upplever. Jag ska vidarebefordra det till teknikavdelningen. Flytten till Bonniers megaserver har inte gått helt smärtfritt och jag verkar bl a ha förlorat varenda kotte som prenumererar på mig via Bloglovin.

6
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00