ANNONS

Problemen här i bloggen

/

Okej, nu har det gått några dagar sedan Bonnier flyttade över bloggen till deras superserver. Det k o m m e r bli bra, om inte annat så kommer det att gå fortare att scrolla … och lite annat.

Men. Det har ju uppenbarligen uppstått lite inkörningsproblem och nu måste ni hjälpa mig. Jag ska prata med teknikerna i veckan som kommer och behöver tala om vad som är problem. So far har jag/ni konstaterat följadende:

  1. Inlägg har försvunnit. Jag saknar bland annat det inlägg där jag visade bilder från vårt förra hus. Kan just nu inte se om det är fler som saknas men just det inlägget är det flera som har mailat om.
  2. Jag är ju en teknisk idiot och vet inte vad RSS-flöde är för något men det funkar tydligen inte längre.
  3. Ni som följer mig via Bloglovin har ”tappat” mig. Ni får inga mail längre.
  4. Det går inte att kommentera via mobilen. Säger en del. Är det så? Kan ni som läser här via mobilen försöka kommentera så att jag verkligen får det bekräftat? (De som har haft problem har gått in via dator och sagt det.)
  5. Fick en kommentar om att det inte var läsbart när jag skriver inläggen enligt nedan. Tycker fler det? Jag tycker det är snyggt …
  6. Inläggen kommer tydligen inte längre upp på Facebook och Twitter.
  7. Jag råkade hitta ett 20-tal kommentarer i skräpmappen. Normala kommentarer. Fattar ingenting. OM du märker att din kommentar inte kommer upp, hojta fort som fasen då! Jag godkänner ALLA kommenterar och under mina 12 år så har jag låtit bli att godkänna ca 7-8 stycken. Då har det varit vidriga påhopp såsom att det är mitt eget fel att min dotter blev våldtagen för att jag är en värdelös mamma …etc. Allt som har med typen av personliga påhopp att göra har jag nolltolerans för. Olika åsikter är a l l t i d välkomna. Kan tillägga att de kommentarer som jag nu hittade i skräpmappen hade hamnat där även om jag skulle ha ett fritt kommentatorsfält.
  8. Det är alldeles för mycket reklam mitt i inläggen.

Är det något annat jag har missat?

67
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00