ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Jotex.se

Hur korkad kan man vara

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM!

Promotion

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag skrev ju härom dagen ett inlägg om att Jotex har rea på gardiner nu och att man kan få ytterligare 10% om man använder koden i mitt inlägg. (HÄR)

Skulle beställa gardiner själv men hann inte just du. Gick in nu, klickade i, betalade … och jag mitt rövhål glömde GIVETVIS att ange koden.

Bra jobbat.

Hur korkad kan man vara

2
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights