I annonssamarbete med LYKO.SE

Vill du vinna en rolig box från LYKO?!

Det finns ett antal så kallade boxar på marknaden och nu kan du vinna en från Lyko.se

Jag fick hem en box härom dagen och den innehöll den massor av roligt.

Den kostar 119 kr och varje box har alltid ett värde mellan 200-400 kr. Nu kan du vinna en genom att tala om för mig varför just du ska få en! Vill du handla något annat på Lyko så får du 100 kr rabatt om du handlar för över 700 kr och använder min rabattkod: mona100 Den är giltig i 48 timmar. Den 3 april drar Lyko vinnaren. Boxen hittar du här.

Så för övrigt att Lyko har bra rabatt på Lumenes produkter.

Använder du foundation så är den här ett m å s t e. Helt överlägsen! Här hittar du Lumene.

 

 1. I samband med att vår son föddes i höstas hittades hussvamp i vårat hus. Vi fick flytta hem till mina svärföräldrar och har bott där tills i påskas medan halva huset revs och återbyggdes (kostnad 1 miljon, tack gode Gud att vi hade försäkring så vi betalar bara 15 000kr, se över era försäkringar folk så hussvamp är inkluderat). De sista två månaderna har vi hyrt ett hus i andra hand för att faktiskt få lite ensamtid och rå om vår nya lilla egna familj.
  Jag gav mig själv 6 månader att sunka ner mig efter förlossningen, nästa vecka blir bebisen 6 månader och det är panik hur denna trötta mamma någonsin ska se fräsch ut igen!

  Men snart är sommaren här, vårt äktenskap verkar ha klarat att bo hus svärföräldrarna ett halvår och jag måste ta tag i mig själv, snälla hjälp mig på vägen. En ny foundation kan dölja den trötta mamman under!
  Dessutom tipsade jag dig om världens godaste kanelbullerecept för 3(?) år sedan (som du även bakade), så man kan ju säga att du faktiskt är skyldig mig detta 😉

 2. Malin skriver:

  Jag vill gärna vinna den så kan jag och mina kollegor som arbetar som undersköterskor få unna oss lite lyx och ha en liten tjejkväll och ta hand om oss själv för en gång skull då vi alltid tar hand om andra annars.

 3. Tanja skriver:

  Har en nioårig dotter som var född som pojk. Hon har nu levt sedan fyraårsåldern helt fullt ut som flicka. Vi brukar ha skönhetskvällar ihop och fixa varandras hår, smörja in oss i sköna cremer mm. Det är Vår egentid ihop utan pappan och tvillingbrorsan.
  Allt som har med skönhet att göra intresserar henne mycket. Våra spakvällar betyder så mycket för oss båda.
  Vi hade tyckt det var superkul att vinna paketet! 🙂

 4. Norpan skriver:

  Jag tänker inte krångla till det….känner bara att I`m worth it.
  Som en soon to be 40-taggare, som ALLTID tänker på andras bästa i första hand, skulle det kännas kul att få ge sig själv lite lyx. En annorlunda upplevelse.
  Fast det slutar säkert med att jag ger den till nån jag tycker om och som jag tycker förtjänar den mer än mig, men det skulle i slutändan ändå göra mig lycklig i hjärtat.

 5. Anni skriver:

  Så fin din blogg är nu!

  1. Tack! Måste lära mig lite nya grejer bara. Det är fortfarande lite strul, kommentarer som inte kommer upp och inlägg som är puts väck! Men, det löser sig nog.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..