ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Kärlek

Nisse-My Love

För drygt tre år sedan så tillbringade jag och maken all tid på kvällarna på Blocket. Avdelning husdjur och hundar. Vi hade bestämt oss för att skaffa en hund. Jag, som i nästan 20 år sagt “nej, nej, NEJ!” till katt eller hund. Jag hade ju sett hur ledsna vänner blev när det var dags att ta farväl så nä, inga djur. Efter några år gick jag med på fiskar. Det finns för övrigt måååånga roliga historier om makens jefla fiskar här i bloggen men det kan vi reprisera en annan dag.

En kväll några veckor senare får mannen syn på den här annonsen. “Pigg och glad kille söker ett hem.

Jag hade skrivit i bloggen om att vi skulle skaffa en hund och nästan alla sa “no no no, inte nån blandras och i synnerhet inte via Blocket”. Jag brukar de facto alltid följa era råd men när maken visade mig fotot så försvann allt vett i skallen. Vi sög på karamellan i nån vecka men sen gick det inte längre. Vi satte oss i bilen och åkta fyra timmar ut i landet. Ringde på dörren och där stod Nisse.

Det här är vårt första foto av honom. Det visade sig att han var sist kvar av en skara om 7. Mest troligast för att han var fulast. Jag ska inte visa er de foton jag smygtog från det hem han kom i från men kan säga så mycket att jag slängde mina kläder i tvätten i samma sekund vi kom innanför dörren hemma. Fyfaaaan så jefla smutsigt det var. För att inte prata om hur smutsig Nisse var. Han stank.

Vi satte honom i en bur och började åka hemåt men han skrek som en tok så vi bröt mot alla föreskrifter och lät honom först ligga under min tröja, mot min mage. Då lugnande han ner sig direkt. Sen lade han sig i talibanens famn, på min halsduk, och sov hela resan hem. Vi åkte inte ens hem först, utan vi sladdade in på zoo-affären här hemma och köpte alla tillbehör. Vid kassan frågade vi vad vi skulle använda för rengöring. Personalen tog en närmare titt på Nisse, framför allt i hans öron. De var kolsvarta och luktade apa. Vi fick med oss en massa medel och åkte hem.

Duschade och tvättade honom noga och han var så lugn. Så lugn och fin.

De första veckorna var han som ett plåster.

Idag är det på dagen 3 år sedan den här unge herrn klev in i vårt liv. En blandras med Cockerspaniel, Schipperke, Pomeranian och Papillon. En gang bang de luxe med andra ord.

Nisse. The love of my life. ❤️

Kärlek

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.