Vinnaren av tävlingen med Synoptik

Oj vad det var många som ville ha en gratis synundersökning och ett par kompletta glasögon med 50% rabatt!

 

… och oj vad det inte riktigt framgår … någonstans … om de exakta antalet Synoptikbutiker som finns just nu. Det har regnat in svar på allt möjligt. Från 80 stycken till 140 stycken. Jag bestämde mig därför ganska snabbt att rätt svar skulle vara precis det som framgår i deras sociala medier: att det finns över 130 butiker … och då plocka en random vinnare.  Men, för säkerhets skull messade jag Synoptiks marknadschef som upplyste mig om att det exakta antalet just precis nu är 133 stycken. Eftersom det inte är tydligt någonstans i deras kanaler väljer jag ändå att ta en vinnare som svarat ”över 130 butiker”.

 

Tänka sig att Susanna Grund blir den som vinner!

 

Grattis Susanna och stort tack till er som varit med och gissat! Vad säger ni, tycker ni att jag ska fråga Lottie, chäääfen, om jag få ha sådana här tävlingar lite nu och då? Linser kanske? Solglasögon?

  1. Där ser man – den där mängdläran var ju rena skiten!

  2. Anne skriver:

    Den 30 november 2017 öppnade Synoptik butik 134. Det står. Under ”pressrum” på deras hemsida, Just sayin 🙂 (jag lusläste hemsidan för jag ville vinna 🙂 )

    1. I know. Jag läste samma men frågade ändå eftersom jag fått uppgift om annan siffra. Och då fick jag till svar att en nyligen har stängt. …. så de behöver uppenbarligen fixa infon. Det var därför jag bestämde mig för att ta någon som gissat på 130 eller fler … Det var ungefär lika många som gissade på 130 som på 134. Det helt korrekta svaret, per dagens datum, är 133 stycken och de öppnar en till i mars. Men det framgår ingenstans. Än. (Kan trösta dig med att vinnaren skrev 134.)

  3. Ja, fler tävlingar! Jag missade ju denna eftersom jag inte fattade att den skulle avslutas så tidigt. Glömde bort det igår och tänkte in och tävla idag.
    Jag ska skaffa mina första glasögon (efter att fått klartecken av ögonläkare efter 15 år) och drar mig för det är ju så många val att göra. Och som sjukskriven är det inte heller helt prioriterat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..