ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Vinnaren av tävlingen med Synoptik

Tävling

Oj vad det var många som ville ha en gratis synundersökning och ett par kompletta glasögon med 50% rabatt!

… och oj vad det inte riktigt framgår … någonstans … om de exakta antalet Synoptikbutiker som finns just nu. Det har regnat in svar på allt möjligt. Från 80 stycken till 140 stycken. Jag bestämde mig därför ganska snabbt att rätt svar skulle vara precis det som framgår i deras sociala medier: att det finns över 130 butiker … och då plocka en random vinnare.  Men, för säkerhets skull messade jag Synoptiks marknadschef som upplyste mig om att det exakta antalet just precis nu är 133 stycken. Eftersom det inte är tydligt någonstans i deras kanaler väljer jag ändå att ta en vinnare som svarat “över 130 butiker”.

Tänka sig att Susanna Grund blir den som vinner!

Grattis Susanna och stort tack till er som varit med och gissat! Vad säger ni, tycker ni att jag ska fråga Lottie, chäääfen, om jag få ha sådana här tävlingar lite nu och då? Linser kanske? Solglasögon?

Vinnaren av tävlingen med Synoptik

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights